Новини

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології 2024!

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 20.02.2024


 
У неділю 18 лютого 2024 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, в якій взяли участь учні 9-11 класів з різних ТГ Чернівецької області. Олімпіада складалася з двох турів: теоретичного і практичного. Під час теоретичного учні демонстрували рівень знань з екології, а практичного – навички презентувати результати власних експериментальних досліджень. Оцінювання досягнень школярів здійснювало журі, головою якого була завідувачка кафедри екології та біомоніторингу Марія ФЕДОРЯК, а членами – викладачі кафедри: к.б.н., доценти Уляна ЛЕГЕТА, Ірина СИТНІКОВА, к.б.н., асистент Тетяна ФИЛИПЧУК, експертом-консультантом – Галина МОСКАЛИК.


 

Слід зауважити, що тематика цьогорічних проектів вражала різноманіттям. Кожне дослідження вирізнялося унікальністю і відображало розуміння та стурбованість молоді станом навколишнього середовища.

 

Екологічна олімпіада виступає не лише платформою для виявлення знань та креативності учнів, але є важливим кроком у популяризації екологічної свідомості серед молодого покоління. Ця подія створює можливість для учнів продемонструвати свої ідеї, дослідження та проекти, спрямовані на покращення стану довкілля навіть в умовах війни в країні.

Дякуємо всім учасникам ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології і вітаємо переможців!