Новини

ПАНДЕМІЯ НЕ СТАЛА НА ЗАВАДІ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЕКОЛОГА ТА ПОСВЯТИ ПЕРШОКУРСНИКІВ

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 21.09.2020

17 вересня 2020 року на кафедрі екології та біомоніторингу Інституту біології, хімії та біоресурсів відбулося зразу два свята: відзначення Дня Еколога (14 вересня) та символічна посвята першокурсників, яка проходить вже третій рік поспіль. Саме в цей день студенти першокурсники стали частиною великої сім’ї екологів ЧНУ.
Особливістю цьогорічного свята було його проведення в умовах онлайн режиму. Незважаючи на це, на зустрічі панувала святкова атмосфера, про День еколога нагадували символічні зелені футболки, а всі студенти та викладачі кафедри екології та біомоніторингу мали чудовий святковий настрій.
Студенти старших курсів підготували презентації, в яких познайомили першокурсників з життям і традиціями кафедри. Студентка 2 курсу Марійка Бабійчук розповіла як можна використовувати знання з екології у щоденному житті. Студенти всіх груп намагалися довести, що саме їхня група найпродуктивніше провела минулий навчальний рік.
Варто відзначити студентів 103 та 503 груп, хоча вони навчаються лише чотирі дні, проте також долучилися до свята і представили своїх студентів та здобутки. Для першокурсників студенти кафедри провели цікаві екологічні квести, розповіли про тонкощі студентського життя та посвятили їх в екологи. На підтвердження того, що першокурсників прийняли до великої кафедральної родини, студенти дали клятву Ернсту Геккелю, у якій обіцяли шанувати традиції кафедри та стати професіоналами у майбутньому.

Відео-представлення команд - в Instagram-акаунті кафедри екології та біомоніторингу