Новини

Підсумки щорічної студентської конференції на кафедрі екології та біомоніторингу

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 23.04.2020

23 квітня 2020 р. на кафедрі екології та біомоніторингу проведено щорічну студентську конференцію. У зв'язку із карантином цьогоріч конференція проходила дистанційно з використанням Google Meet. Студентами кафедри представлено 23 доповіді з презентаціями. 

 

Відповідальною щодо організації проведення онлайн конференції було призначено доц. Уляну Легету. Завідувач кафедри проф. Марія Федоряк відзначила, що органцізація та проведення конференції відбулося на високому рівні. Марія Михайлівна виділила такі основні моменти: актуальність та різноманітність, а також прикладний характер тем, представлених студентами; якість презентацій достатньо високого рівня; присутня дискусія - студенти задавали запитання, а відповіді були чіткими та обгрунтованими.

За результатами проведеної конференції, серед всіх заслуханих виступів викладачами кафедри екології та біомоніторингу були відзначені доповіді наступних студентів: 

  • магістри 503 групи - Крижанівського Сергія, Васюриної Мар'яни, Чорнокожа Олександра, Мишілюк Ірини, Дмитроняк Лесі; 
  • 403 групи - Арушанян Юлі, Зборик Оксани, Шотропи Юлі, Голуб Аліни; 
  • 303 групи - Сосновського Костянтина, Пантелей Тетяни.

Особливо було відзначено дві доповіді: Холівчук Аліни (503 група) та Григорович Анни (203 група), яких викладацький колектив кафедри рекомендує до представлення на рівні Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ.

Відеозапис конференції доступний за посиланням