Новини

СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ-2023 НА КАФЕДРІ ЕКОЛОГІЇ ТА БІОМОНІТОРИНГУ

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 26.04.2023


25 квітня 2023 року на кафедрі екології та біомоніторингу  відбулася щорічна студентська наукова конференція. Завідувачка кафедри проф. Марія ФЕДОРЯК привітала учасників зібрання, розповіла про досягнення кафедри у  IVетапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології (три призових місця!!), відмітила вмотивованість на креативність студентів-екологів.

Студенти старших курсів представили результати власних наукових досліджень, обговорили актуальні екологічні проблеми. Доповіді учасників були надзвичайно цікавими, викликали жваве обговорення серед молоді. Такий досвід особливо корисний для студентів молодших курсів, науковий шлях яких лише починається.

 


Прикінцеве слово взяли доц. Галина МОСКАЛИК, доц. Ірина СИТНІКОВА, асист. Оксана ЗАРОЧЕНЦЕВА. Кафедрою було прийняте рішення щодо відзначення студентів-доповідачів дипломами за участь та досягнення у науковій сфері. Окрім цього, викладачами кафедри визначено доповідь магістрантки Тетяни ОСАДЧУК за темою «Трофічна база Apis mellifera L. на території НПП «Черемоський», наукова керівниця проф. Марія ФЕДОРЯК, яку рекомендовано на загально університетський рівень студентських наукових робіт. Такий підхід стимулюватиме їх до навчання, готуватиме до публічних виступів та слугуватиме хорошим прикладом для студентів молодших курсів.

Зазначено, що під керівництвом доцента кафедри Уляни ЛЕГЕТИ, дана подія пройшла на належному організаційному рівні.