Новини

Студентська наукова конференція на кафедрі екології та біомоніторингу

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 23.04.2021

21 квітня 2021 року відбулася традиційна щорічна студентська наукова конференція ЧНУ, під час якої викладачі та студенти кафедри екології та біомоніторингу заслухали низку доповідей наукових студентських робіт. У ході конференції студенти мали нагоду апробувати і представити результати власних наукових досліджень, можливість поспілкуватися на науковому рівні, обмінятися ідеями й обговорити актуальні проблеми, оволодіти практичними навичками ведення наукової дискусії. Доповіді учасників були надзвичайно цікавими, актуальними і пізнавальними, особливо для студентів молодших курсів, науковий шлях для яких лише починається. 



 

Черговий раз завдяки модератору цьогорічної зустрічі доценту кафедри Уляні ЛЕГЕТІ, подія пройшла на високому організаційному рівні. 

На завершення конференції кафедрою було прийняте рішення щодо відзначення студентів-доповідачів дипломами за участь та досягнення у науковій сфері. Такий підхід стимулюватиме їх до навчання, готуватиме до публічних виступів та слугуватиме хорошим прикладом для студентів молодших курсів.