Новини

Urban Camp в рамках транскордонного проекту "Через сталий транспорт до чистого довкілля"

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 18.05.2018

Urban Camp - це захід, що відбувся 10-12 травня 2018 року в рамках транскордонного проекту "Через сталий транспорт до чистого довкілля" згідно з Програмою територіального співробітництва країн Східного партнерства «Молдова-Україна», в рамках проекту «Через стійкий транспорт до чистому довкіллі» відбувся урбаністичний табір. 

Серед його делегатів були представники Молдови та трьох областей України: Чернівецької, Вінницької та Одеської. Головною метою урбаністичного табору стало привернення уваги до ідей сталого розвитку, урбанізму, проблем довкілля в містах, ролі громади в місцевому розвитку, а також розробка заходів щодо підвищення обізнаності місцевих громад щодо забруднення повітря і впливу на екологію. 

Участь в урбаністичному таборі прийняла доцент кафедри екології та біомоніторингу Тетяна Морозова. 

 

Якщо є бажання зібрати в одне місце небайдужих, креативних і водночас веселих та життєрадісних людей, такі заходи якUrban Camp просто необхідні. Насичена програма, цікаві спікери, мальовничі місця, дружня атмосфера - все це створило незабутні враження та залишило в пам’яті гарні спогади.