Новини

УРОЧИСТА АКАДЕМІЯ У СТІНАХ МАРМУРОВОЇ ЗАЛИ

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 05.07.2023

 

04 липня 2023 р. відбулася урочиста церемонія вручення дипломів студентам ОР «Бакалавр» всіх кафедр Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів.  Кафедру екології та біомоніторингу представили 14 студентів, які успішно закінчили навчання на бакалавраті. Серед них один з дипломів, а саме Оксани МАЙКАН з відзнакою. 

Бакалаври-екологи 2023 р. пройшли всі негаразди останніх років: від першого сповіщення про появу короновірусної інфекції у нашому місті до початку війни на території нашої держави. Але попри все студенти разом з рідною кафедрою подолали самі складні етапи на шляху свого навчання. Приймали активну участь у роботі кафедри і студентства. Саме 403 група у повному складі сформувала студентський осередок під керівництвом куратора Уляни ЛЕГЕТИ – екологічну волонтерську групу «Надворі», проводили моніторинг пунктів щодо прийому ТПВ від населення, створили електронну базу для роз’яснення мешканцям міста основ поводження з відходами та ін. Проявили себе свідомими екологами, які спрямовують свої знання і дії у життя.

Всі чотири роки навчання пролетіли наче один день. І от настала довгоочікувана мить почесного вручення дипломів у Мармуровій залі з рук завідувачки кафедри Марії ФЕДОРЯК. 

Колектив кафедри екології та біомоніторингу гаряче вітає своїх випускників! Навчання як саме життя, далі продовжується! Чекаємо вас і завжди раді бачити у стінах рідної кафедри!