Новини

VIVAT ЕКОЛОГІЯ!

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 22.09.2021

 

14 вересня (день оприлюднення праці Ернста Геккеля, в якій вперше пояснюється термін «екологія») кафедра екології та біомоніторингу стала особливо ошатною та привабливою – зелені футболки, зелені повітряні кульки, зелена фотозона! У цей день студенти та викладачі святкують «День еколога», а також приймають до своєї когорти першокурсників. 

  

Цьогоріч їх небагато – всього 5 студентів. Це дівчата з різних куточків України. Але їх усіх об’єднує одна глобальна мета – стати професіоналами своєї справи, захистити нашу планету і навчити людей жити в злагоді з нею! Завідувачка кафедри проф. Марія ФЕДОРЯК привітала всіх із світом і висловила думку, що все в наших руках, треба лише не боятися брати і робити, щось високе і прекрасне. 

 

Студенти 2-6 курсів представили себе, показали, як прожили рік в умовах карантину і скучили за нормальним студентським життям. А ще висловили щирі побажання новоспеченим студентам. Студенти і викладачі прийняли активну участь у цікавих конкурсах і вікторинах. Наприкінці, на свято завітав сам «Геккель» і прийняв клятву у першачків на вірність ідеям кафедри та університету. Свято пройшло весело та швидко. Ніхто не хотів залишати аудиторії. Дякуємо організаторам дійства – студентам 403 групи (куратор Ірина Ситнікова) за гарний настрій і смаколики, які для всіх учасників напекла Анна Григорович. Vivat Екологія!

 

Фотоальбом за посиланням