Новини

Благодійна акція: "Зігрій хвору дитину"

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 08.04.2016

«Легко любити красивих і здорових, спробуй полюбити замурзаних і хворих». Саме такий слоган можна побачити над прохідною у Магальський дитячий будинок-інтернат, в якому постійно перебувають діти з хворобою Дауна, ДЦП та іншими неврологічними захворюваннями. Всі підопічні інтернату з особливими потребами позбавлені батьківського піклування, але доля дарує їм тепло і увагу співробітників та небайдужих людей.  

На цьому тижні, поділились теплом, в прямому і переносному сенсі, студенти кафедри ґрунтознавства, для яких відвідувати цей заклад вже стало доброю традицією. Студентський актив з радістю відгукнувся на прохання директора Михайла Івановича Зайдела про допомогу у заготівлі дров. У вільний від навчання час хлопці розкололи всі колодки, привезені іншими небайдужими громадянами. Координував благодійну акцію «Зігрій хвору дитину» студент 5-го курсу Назар Томашевський.

Якщо і у Вас добре серце, поділіться своїм теплом та #зігрійте хвору дитину. Безкорисливо, за велінням серця. Долучайтесь до нашої акції. Добро обов’язково повертається!

Подивитись відео про Магальський дитячий будинок-інтернат >>>