Новини

Online зустріч зі стейкхолдером, яка перетворилась на цікавий вебінар

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 26.02.2021

25-го лютого на кафедрі агротехнологій та грунтознавства відбулась онлайн зустріч студентів всіх курсів з Олександром Крижанівським, провідним агрономом «DF Agro», одного із найбільших на території України та найсучасніших в Європі тепличних комплексів.

Організовували зустріч з головною метою: обговорити можливість потенційного працевлаштування студентів, в світлі здобутих ними компетентностей під час навчання на освітній програмі «Технології виробництва та агроменеджмент». Подібна верифікація вмінь та навичок особливо важлива, з огляду на те, що в освітню програму увійшли нові спецкурси «Технології закритого ґрунту» та «Розсадництво сільськогосподарських культур».

Студенти виявили високий рівень зацікавленості, що врешті і перетворило зустріч на повноцінний вебінар. Олександр Михайлович досить детально розказав студентам особливості взаємодії всіх основних вузлів тепличного комплексу, подискутував з ними на предмет специфіки застосування живильних розчинів на гідропоніці, розібрав технологічні ланки основних процесів вирощування солодкого перцю.  Приємно, що наші студенти були не тільки активними в дискусіях, але і продемонстрували не погані теоретичні знання.

Сподіваємось, що подібна зацікавленість переросте у бажання студентів пройти практичну підготовку на підприємстві, а можливо і виконати на їх базі кваліфікаційні роботи.