Новини

Unus pro omnibus et omnes pro uno

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 18.11.2016

Уже доброю традицією Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича стало проведення конкурсу «Студент/студентка ЧНУ».  Цього року фінал відбувався напередодні Дня студента, 16 листопада, у палаці «Академічний». І знову, як і завжди, наші дівчата були найкращими… Веселі та запальні студентки кафедри ґрунтознавства разом із конкурсанткою Кариною Кучурян вийшли на сцену!  Хвилювалися всі, бо дуже велика  відповідальність лягала на тендітні дівочі плечі, але впорались на всі 100.

Яскраве шоу – візитка «Дозвольте відрекомендуватися» сподобалось всім присутнім і справила хороші враження на поважне журі, а самі дівчата переповнені позитивними емоціями від тієї феєричної  атмосфери, що панувала  на святі.  Ми ж дякуємо дівчатам за чудове виконання номеру, за прекрасну хвилину свята та гарну підтримку Карині. 

Unus pro omnibus et omnes pro uno! У нашому інституті, на нашій кафедрі - це головне правило студентської родини!

Користуючись нагодую, вітаємо всіх студентів із святом!

Вельмишановне студентство! Є в житті особливо божевільний і цікавий час, пора студентства, коли відкриваються блискучі перспективи, захоплюють нові знайомства, кожен день несе щось незвідане та незвичайне, свіже в сприйнятті і є якась таємнича ниточка, що пов'язує у об'єднує студентське братство.  Нехай кожен з вас з усією повнотою відчує насолоду безтурботного студентського життя,   великою ложкою зачерпне багатство знань. Нехай все  вдається легко, із задоволенням, хай кожен день буде сонячним, наповненими радістю й успіхами. Бажаємо багато вірних друзів, бути розумними, активними і здоровими! З днем Студента, дорогі підкорювачі вершин науки!