Новини

Вагоме слово студентів в покращенні освітньої програми

Опубліковано: Демид Ірена Едуардівна, 01.06.2022

Вчора, на кафедрі агротехнологій та грунтознавства відбулась зустріч науково-педагогічного персоналу та студентів старших курсів.

На зустрічі обговорювалися пропозиції щодо вдосконалення чинної ОПП "Технології виробництва та агроменеджмент", оскільки робоча група узагальнила інформацію після зустрічі з стейкхолдерами та академічною спільнотою. Знаковим є те, що саме студенти мають вирішальний голос в прийняті рішень. До речі, обговорення вийшло жвавим та змістовним. Студентам сподобалась ідея введення нового курсу "Декоративне садівництво", оскільки на їхню думку, саме в галузі озеленнення та ландшафтного дизайну є непогана перспектива працевлаштування та отримання нових навиків та знань для своїх приватних господарств. Це свідчить, що європейський стиль життя не байдужий нашим студентам.

Студенти старших курсів, які активно працюють над магістерськими проектами виказали необхідність посилити висвітлення в освітній програмі ролі ГІС та технологій дистанційного зондування. Зокрема, студент Валентин Краснопірка, в обговорені, поділився власним досвідом та своїми перевагами, здобутими при виченні ГІС на кафедрі, що стали йому в нагоді на виробництві у відділі дистанційного зондування землі. Валентин ще після практики отримав пропозицію працевлаштування в агрохолдингу "Континенталь".

Принагідно нагадуємо, що робоча група приймає пропозиції до покращення освітньої програми за адресою гаранта: i.smaga@chnu.edu.ua