Новини

Відзнака на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р. зі спеціальності «Агрономія»

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 22.05.2018

Вітаємо Іванну Бендас, студентку 4-го курсу кафедри агротехнологій та грунтознавства, яка отримала диплом за кращі теоретичні знання з диципліни "Захист рослин" на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р. серед студентів аграрних та технічних закладів вищої освіти України ІІІ-ІV р.а. зі спеціальності «Агрономія» за напрямом «Агрономія».

У форумі, який проходив 16-18 травня 2018 року на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету, взяли участь 96 студентів із 20 закладів вищої освіти України. Крім Іванни, нашу команду представляв її одногрупник Максим Анатійчук.

 

 

Наші майбутні бакалаври мали можливість перевірити свої знання і позмагатись за олімпіадну першість. Завдання складалися з двох блоків: теоретичного і практичного. Якщо з першим, наша команда справилась досить вдало, то помилки в практичних завданнях не дозволили претендувати на загальнокомандний подіум. Загальнокомандне І місце одержала команда господарів турніру - Миколаївського національного аграрного університету.

Як зазначила по приїзду Іванна Бендас: "Олімпіада - це не тільки змагання, а й отримання нових знань та навичок, зустріч з цікавими людьми, які не просто люблять свою справу, а живуть нею. Досвід  і зміна поглядів в плані своє спеціальності і майбутньої професії. Варто відмітити, що організатори підготували для учасників Олімпіади насичену культурну програму, за що їм окрема подяка".