Новини

Випускники ОП 201 «Агрономія», у своїх коротких відео, розповідають про особливості працевлаштування

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 19.07.2019

Шановні  абітурієнти! Обираючи майбутній фах, варто звертати увагу на сьогоднішній та майбутній ринок праці, оцінючі власні перспективи. Чи достатньо для цього прочитати зміст освітньої програми? Чи варто обмежувати себе тільки загальною інформацією про обраний фах на основі будь-яких рекламних текстів? Здається, що краще ніж випускники програми, про неї не розкаже ніхто! Дивіться, аналізуйте та робіть зважений вибір!

Вибираючи навчання на освітній програмі «Агрономія» зі спеціальності 201 «Агрономія», Ви опануєте протягом навчання наступні фахові дисципліни: Землеробство, Агрохімія, Рослинництво, Грунтознавство, Селекція та насінництво сільськогосподарських культур, Плодівництво, Овочівництво, Садівництво, Управління якістю та технології переробки продукції рослинництва, Система застосування добрив, Програмування та прогнозування врожаїв,  Управління грунтовими режимами, Сільськогосподарська ентомологія, фітопатологія та фармакологія, Кормовиробництво та луківництво, Меліорація грунтів, Картування грунтів, Геоінформаційні системи в грунтознавстві, Агрологістика та інші.

Наші випускники мають навчальні та виробничі практики з Рослинництва, Грунтознавства, Плодівництва, Овочівництва, Землеробства та Агрохімії, в т.ч. за кордоном.

Сильною стороною нашої програми підготовки фахівців є суттєва увага до лабораторно-аналітичних та розрахункових методів, тому кожен наш випускник вміє самостійно виконати всі етапи аналітичного дослідження грунтів, рослинної продукції чи добрив. Протягом навчання, кожний випускник, на базі власних лабораторних досліджень самостійно виконав кілька курсових робіт, в т.ч. і з розрахунку системи добрив для конкретного замовника. Кожен випускник володіє не тільки традиційними офісними комп`ютерними програми, а й методами статистичної обробки інформації, моделювання, оцифровки картооснов, створення карт та картограм і т.п.

Наші випускники успішно працюють в компаніях та агрохолдингах: "Амако",  "Мрія", "KWS Україна", "АІМС", "DF Agro", "Сварог Вест Груп", "Миронівський хлібопродукт", "Колос", "Нібулон", "Агроінвест Україна", "АПК сервіс" та ін., а також ведуть власні фермерські господарства та працюють в державних установах та закладах освіти.

Врешті, дивіться самі наших студентів та випускників!