Новини

Вітаємо Василя Черлінку з перемогою!

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 28.10.2018

26-27 жовтня 2018 року Управління по фізичний культурі та спорту Чернівецької міської ради і Федерація пауерліфтингу Чернівецької області у спортзалі по вул. Головна, 69 (легкоатлетичний манеж) провела черговий Чемпіонат м. Чернівці з класичного пауерліфтингу серед чоловіків та жінок.  

Захід здійснювався з метою популяризації та розвитку пауерліфтингу в м. Чернівцях, підвищення спортивної майстерності учасників змагань, залучення до занять пауерліфтингом, а саме головне – пропаганди здорового способу життя.

Змагання проводилися згiдно офiцiйних правил мiжнародноi Федерацii пауерлiфтингу (IРF).   

 Суддівська колегія складалася із фахівців міжнародного рівня: Головний суддя змагань - суддя ІІ міжнародної категорії, МСМКУ Ясенецький I.О., старший суддя - суддя ІІ міжнародної категорії, заслужений тренер України Ізосімов С.А., судді: МСУ Гангур Д.В., МСУ Гурак В.В. та МСУ Литвинюк Т.Т.; Голова журі – МСМКУ Середа В.Б., члени журі: МСУ Халчевський Е.М. та МСУ Ревак О.В., Секретар – суддя національної категорії, МСМКУ Ясенецька Н.С.

У змаганнях прийняв участь доцент кафедри агротехнологій та ґрунтознавства Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, кандидат біологічних наук, докторант Черлінка Василь Романович. Він є багаторазовим переможцем та призером попередніх чемпіонатів і кубків міста, області, України, змагань з силового екстриму та богатирських ігор. 

Після тривалої перерви у виступах зумовлених процесом відновлення від травм, Черлінка В.Р. успішно виступив на змаганнях, у впертій боротьбі із суперниками виборовши 1 місце. 

 

 

Сподіваємося, що приклад, який протягом десятиліть показує наш атлет, надихне студентів на ведення здорового способу життя, вміння ставити та досягати поставлених цілей!

Привітаймо нашого спортсмена!!!