Новини
Наші студенти на міжнародній конференції
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 21.12.2020
Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції вітає студентку 4 курсу Ілюк Джоанну з успішною усною доповіддю на 9-тій міжнародній конференції International Conference for students - STUDENT IN BUCOVINA, яка відбулась 18 грудня 2020 року. Організатор – The "Stefan cel Mare" University, Food Engineering Faculty. Доповідь на тему «BACTERICIDE PACKAGING MATERIALS CONSISTING THE NANOSIZED DISPERSE TITANIUM(IV) OXIDE».
Натуральне сироваріння та локальний продукт
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 04.12.2020
Вчора відбулась онлайн лекція для студентів-харчовиків на тему "Натуральне сироваріння та розвиток локального продукту як важливі складові соціально-економічного життя нашого регіону " засновниці "Міриної майстерні сиру" та сімейної козиної ферми, пекаря та сировара Міри Волощук. Студенти мали унікальну можливість ознайомитись з основними тенденціями натурального сироваріння в Україні і в світі, дізнатися що таке афінаж сирів та професія афінажер, про локальний продукт з географічним зазначенням, такі як гуцульська бринза чи італійський
Хімія та винна галузь
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 25.10.2020
В п’ятницю, 23 жовтня 2020 року, відбулась дистанційна лекція доктора Андрія Тарасова (Інститут Енології Вищої школи Гайзензхайм, Німеччина) з використанням онлайн платформи BigBlueButton для студентів та викладачів ІБХБ на тему “Хімія та винна галузь”.
З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2020
Всіх працівників харчової промисловості з професійним святом – і тих, хто є вже професіоналом у цій справі, і тих, хто цю цікаву, благородну і смачну професію обрав нещодавно, і тих, хто тільки навчається цій професії.
Нехай ваше благополуччя буде ситним, як
З Днем знань!
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 01.09.2020
Шановні студенти, колеги, випускники та абітурієнти! Щиро вітаємо Вас із початком нового навчального року, з першим днем осені та Днем знань. Щиро бажаємо міцного здоров'я, наснаги та натхнення, щоб цей семестр був емоційно легшим за попередній, цікавішим, пізнавальнішим, успішнішим. З великим бажанням очікуємо на зустріч з Вами у стінах нашого корпусу!
Виклики та можливості сьогодення: студентка кафедри пройшла онлайн курс Стенфордського університету
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 01.06.2020
Карантин – не тільки захід для збереження свого здоров’я, а й час для освоєння нових наук, читання книг, вивчення іноземних мов, удосконалення навичок. Також під час карантину є змога онлайн навчатися в іноземних вишах, які дають безкоштовний доступ до різноманітних дисциплін.
Cтудентка 3-го курсу спеціальності 181 – „Харчові технології” Джоанна Ілюк
Результати 2-го туру університетської олімпіади з хімії
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 11.05.2020
Відбувся 2-ий етап університетської олімпіади з хімії. Цього року олімпіада проводилась дистанційно з використанням онлайн платформ. З результатами учасників та критеріями оцінювання завдань можна ознайомитись
Попередні результати дистанційного туру університетської олімпіади з хімії для вступників
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 16.04.2020
Підбиті попередні підсумки дистанційного туру університетської олімпіади з хімії для вступників. Місце та час проведення очного туру буде повідомлено пізніше. З результатами можна ознайомитися
Студенти-харчовики відзначили День працівника харчової промисловості
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2019
У четвер 17 жовтня на передодні Дня працівника харчової промисловості студенти спеціальності “Харчові технології” організували святковий ярмарок, на який запросили виробників крафтової харчової продукції, зокрема меду та продуктів бджільництва, сиру та хліба. Відвідувачі свята мали можливість
Вітаємо випускників нашої кафедри з отриманням диплому магістра Краківської політехніки!
Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 06.07.2019
В рамках угоди про співпрацю нашого університету та Краківської політехніки імені Тадеуша Костюшки реалізовано програму подвійних дипломів. Цього року наші випускники Кіріш Тетяна і Мар’яна Луців успішно завершили 4-семестрове навчання на англійській мові за спеціальністю “Інноваційні