Новини

Наші студенти на міжнародній конференції

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 21.12.2020

Iliuk Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції вітає студентку 4 курсу Ілюк Джоанну з успішною усною доповіддю на 9-тій міжнародній конференції International Conference for students - STUDENT IN BUCOVINA, яка відбулась 18 грудня 2020 року. Організатор – The "Stefan cel Mare" University, Food Engineering Faculty. Доповідь на тему «BACTERICIDE PACKAGING MATERIALS CONSISTING THE NANOSIZED DISPERSE TITANIUM(IV) OXIDE». 

читати далі>>>


Натуральне сироваріння та локальний продукт

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 04.12.2020

1 Вчора відбулась онлайн лекція для студентів-харчовиків на тему "Натуральне сироваріння та розвиток локального продукту як важливі складові соціально-економічного життя нашого регіону " засновниці "Міриної майстерні сиру" та сімейної козиної ферми, пекаря та сировара Міри Волощук. Студенти мали унікальну можливість ознайомитись з основними тенденціями натурального сироваріння в Україні і в світі, дізнатися що таке афінаж сирів та професія афінажер, про локальний продукт з географічним зазначенням, такі як гуцульська бринза чи італійський

читати далі>>>


Хімія та винна галузь

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 25.10.2020

 В п’ятницю, 23 жовтня 2020 року, відбулась дистанційна лекція доктора Андрія Тарасова (Інститут Енології Вищої школи Гайзензхайм, Німеччина) з використанням онлайн платформи BigBlueButton для студентів та викладачів ІБХБ на тему “Хімія та винна галузь”.

читати далі>>>


З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2020

cake Всіх працівників харчової промисловості з професійним святом – і тих, хто є вже професіоналом у цій справі, і тих, хто цю цікаву, благородну і смачну професію обрав нещодавно, і тих, хто тільки навчається цій професії.

Нехай ваше благополуччя буде ситним, як 

читати далі>>>


З Днем знань!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 01.09.2020

1 Шановні студенти, колеги, випускники та абітурієнти! Щиро вітаємо Вас із початком нового навчального року, з першим днем осені та Днем знань. Щиро бажаємо міцного здоров'я, наснаги та натхнення, щоб цей семестр був емоційно легшим за попередній, цікавішим, пізнавальнішим, успішнішим. З великим бажанням очікуємо на зустріч з Вами у стінах нашого корпусу!

 

 

читати далі>>>


Виклики та можливості сьогодення: студентка кафедри пройшла онлайн курс Стенфордського університету

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 01.06.2020

Stanford online Карантин – не тільки захід для збереження свого здоров’я, а й час для освоєння нових наук, читання книг, вивчення іноземних мов, удосконалення навичок. Також під час карантину є змога онлайн навчатися в іноземних вишах, які дають безкоштовний доступ до різноманітних дисциплін. 

Cтудентка 3-го курсу спеціальності 181 – „Харчові технології” Джоанна Ілюк

читати далі>>>


Результати 2-го туру університетської олімпіади з хімії

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 11.05.2020

chemistry Відбувся 2-ий етап університетської олімпіади з хімії. Цього року олімпіада проводилась дистанційно з використанням онлайн платформ. З результатами учасників та критеріями оцінювання завдань можна ознайомитись

 

читати далі>>>


Попередні результати дистанційного туру університетської олімпіади з хімії для вступників

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 16.04.2020

chemistry Підбиті попередні підсумки дистанційного туру університетської олімпіади з хімії для вступників. Місце та час проведення очного туру буде повідомлено пізніше. З результатами можна ознайомитися

 

читати далі>>>


Студенти-харчовики відзначили День працівника харчової промисловості

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2019

tortУ четвер 17 жовтня на передодні Дня працівника харчової промисловості студенти спеціальності “Харчові технології” організували святковий ярмарок, на який запросили виробників крафтової харчової продукції, зокрема меду та продуктів бджільництва, сиру та хліба. Відвідувачі свята мали можливість 

читати далі>>>


Вітаємо випускників нашої кафедри з отриманням диплому магістра Краківської політехніки!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 06.07.2019

KirishLutsiv

В рамках угоди про співпрацю нашого університету та Краківської політехніки імені Тадеуша Костюшки реалізовано програму подвійних дипломів. Цього року наші випускники Кіріш Тетяна і Мар’яна Луців успішно завершили 4-семестрове навчання на англійській мові за спеціальністю “Інноваційні

читати далі>>>