Новини

Вітаємо з ювілеєм

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 19.06.2017

1 17 червня 2017 року виповнилося 60 років доктору хімічних наук, професору, академіку Академії наук вищої школи України, завідувачу кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Кобасі Ігорю Михайловичу.

читати далі>>>


Студенти-харчовики дослідили безпечність свіжих овочів

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 23.05.2017

1

Весна – сезон свіжих овочів, перших огірків, зелені, за якою ми так скучили за зиму. Проте потрібно пам’ятати, що споживання ранніх овочів може бути небезпечним, оскільки часто вміст нітратів у них перевищує допустимі значення. За даними ВОЗ саме свіжі овочі являються причиною більшості харчових отруєнь. Частіше за все споживачі страждають через високий вміст нітратів, які в організмі людини перетворюються на небезпечні для людини солі – нітрити.

На лабораторному занятті студенти-харчовики 124 групи

читати далі>>>


Студенти кафедри – призери міжнародної конференції у Кракові

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 21.05.2017

1У стінах Краківської політехніки 25-26 квітня 2017 року відбулась чергова міжнародна студентська конференція “Sesja Studenckich Kół Naukowych USSKN 2017”, в якій взяли участь наші студенти. Конференція проходила у формі секційних засідань, які пройшли на високому науковому рівні, в дусі змістовних дискусій та великим зацікавленням як молодих вчених, так і студентської молоді. З привітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету хімічної технології та інженерії проф. Даріуш Богдал, 

читати далі>>>


Студенти і аспіранти з Краківської політехніки взяли участь у роботі студентської наукової конференції ЧНУ

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 30.04.2017

125-27 квітня відбулась щорічна студентська наукова конференція. Традиційно, вже не один рік поспіль у конференції взяли участь колеги з Польщі: студенти і аспіранти Краківської політехніки.

В секції було представлено понад двадцять доповідей, серед яких багато зацікавили слухачів, що активно супроводжувались питаннями та дискусіями серед студентів, зокрема 

читати далі>>>


Вітаємо студентку кафедри з найкращою доповіддю

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 27.04.2017

Cтудентка кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції третьокурсниця Хащинська Уляна  нагороджена грамотою за найкращу доповідь на тему: «Оцінка забруднення важкими металами грунтовово покриву міста Чернівці».

19-21 квітня  в Інституті геології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася VII Всеукраїнська молодіжна конференція-школа «Сучасні проблеми наук про Землю» Учасниками були студенти, магістри, аспіранти з різних ВНЗ країни. Відкрив конференцію 

читати далі>>>


Вітаємо студентів кафедри

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 11.04.2017


1Студенти кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції гідно представили наш університет на Міжнародній конференції у Києві, отримавши у різних секціях дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів.

5-6 квітня в Національному університеті харчових технологій відбулась 83-я Міжнародна конференція молодих учених, 

читати далі>>>


Сучасні технології у виробництві та зберіганні вина

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 28.12.2016

vine Вчора, 27 грудня, в нашому інституті відбулась лекція доктора Андрія Тарасова (Інститут Енології Вищої школи Гайзензхайм, Німеччина) на тему "Сучасні технології у виробництві та зберіганні вина", де обговорювались сучасні проблеми галузі, європейські стандарти 

читати далі>>>


Студенти кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції представили свої наукові доробки на конференції у Румунії

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 24.11.2016

Suchava11-12 листопада в м. Сучава (Румунія) на факультеті харчової інженерії Університету «Штефан Чел Маре» відбулася 7-ма Міжнародна наукова конференція студентів і молодих вчених, в якій взяли участь представники із Румунії, України, Іспанії, Туреччини, Польщі, Болгарії та Угорщини.

читати далі>>>


Вітаємо з перемогою!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 10.11.2016

1Студентка кафери хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Маковій Анна стала переможницею XI Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії.

читати далі>>>


Студенти кафедри взяли участь у студентській науковій конференції в Польщі

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 16.06.2016

Krakow Цього року студенти нашої кафедри в черговий раз взяли участь у студентській сесії наукових кіл Краківської політехніки. Окрім представлення своїх наукових досягнень в роботі наукової сесії, студенти мали змогу ознайомитись з визначними місцями чудового міста Краків, а також відвідали добре відому багатьом туристам копальню солі у Велічці.

читати далі>>>