Новини

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 27.06.2019

all

В 20-тих числах червня відбулися захисти бакалаврських робіт студентів спеціальності «Харчові технології та інженерія» повної і скороченої форм навчання.

Дипломанти представили роботи на різноманітні цікаві теми, зокрема дослідження нових пакувальних матеріалів для м’ясних та молочних продуктів, 

читати далі>>>


Студенти-харчовики взяли активну участь у студентській конференції

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 24.04.2019

Вже традиційно, понад 5 років поспіль, студентська наукова конференція проходить за міжнародною участю. Цьогорічна конференція не стала винятком, на якій заслухали 3 доповіді студентів та аспірантів Краківської політехніки. Варто відмітити, що студенти спеціальності "Харчові технології" активно долучились до участі у конференції. 

читати далі>>>


Зустріч з роботодавцем ТОВ "Дьолер-Буковина"

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 12.04.2019

 Вчора 11.04.19 відбулась зустріч студентів спеціальності "Харчові технології" з генеральним директором ТОВ "Дьолер Буковина" Розманом В.В. Це підприємство виробляє фруктові концентровані соки, а також натуральні ароматичні речовини. Студентам розказали про сучасні тенденції розвитку виробництва, наявні вакансії та умови праці на підприємстві.

читати далі>>>


Студенти-харчовики ознайомились з виробництвом фуа-гри

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 10.04.2019

Знаменитий делікатес фуа-гра (гусяча печінка) у всьому світі асоціюється з Францією. Птахофабрика "Снятинська Нова" агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» є найбільшим і чи не єдиним виробником фуа-гри та гусячих делікатесів в Україні. Їхня продукція експортується та користується великим попитом в країнах Європи 

читати далі>>>


Модернізація лабораторій – запорука успішного навчання

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 29.05.2018

5Використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі, особливо під час проведення лабораторних робіт, дозволяє збільшити обсяг навчальних завдань пошукового та дослідницького характеру, змінити систему та зміст лабораторних занять, які є основною складовою навчального процесу природничих дисциплін.

читати далі>>>


Студенти кафедри на конференції в Кракові

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 03.05.2018

1 Вже понад 5 років існує угода про співпрацю між нашим університетом і Краківською політехнікою імені Тадеуша Костюшки, згідно якої студенти обох вузів мають змогу брати участь у конференціях, роботі літніх шкіл, а також отримати подвійний диплом європейського зразка.  

читати далі>>>


Студентська наукова конференція з міжнародною участю

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 21.04.2018

1Цього року студентська наукова конференція відбулась 17-19 квітня. Вкорте підтверджено міжнародний статус конференції - свої доповіді представили студенти і асіранти Краківської політехніки (Польща) та Тераспольського університету (Молдова). Після доповідей та активних дискусій іноземним колегам було вручено сертифікати учасників

читати далі>>>


З Великоднем!

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 06.04.2018

1Великдень - одне з найсвітліших та найрадісніших свят.  Це особливий день, який символізує початок нового життя. Кожен отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Це свято родинне, всі обов’язково мусять зібратися за великоднім столом. Вважається, що завдяки цьому родина триматиметься купи протягом року. Чисте, фарбоване або ж розписане яйце символізує модель Всесвіту, з яйця починається життя. З тієї хвилини, коли на яйце наноситься орнамент, воно перестає бути простим яйцем, а стає святою писанкою.

читати далі>>>


Безкоштовний тренінг до ЗНО з хімії та біології

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 26.02.2018

trening zno З метою покращення підготовки учнів до складання тестів зовнішнього незалежного оцінювання з хімії та біології на базі Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ організовано безкоштовний тренінг із ЗНО − 2018.

читати далі>>>


Благодійний ярмарок до Дня працівника харчової промисловості

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2017

1 Днями студенти спеціальності «Харчові технології» вперше в університеті організували та провели свято з нагоди Дня працівника харчової промисловості. Під час свята було проведено благодійний ярмарок, де студенти-харчовики продавали смаколики, власноруч приготовлені з відібраних якісних продуктів.

читати далі>>>