Новини

Отримання патентів на корисну модель співробітниками кафедри біохімії та біотехнології

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 30.05.2016

 

 

Результати досліджень у напрямку біотехнології водних біоресурсів кафедри біохімії та біотехнології стали основою для отримання двох патентів на корисну модель

 

 

 

 

читати далі>>>


Магістри кафедри біохімії та біотехнології провели зустріч зі студентами молодших курсів

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 21.05.2016

20.05.2016 року магістри кафедри біохімії та біотехнології провели дружню зустріч зі студентами-біологами другого курсу. Випускники поділилися враженнями від навчання на кафедрі, провели веселі біохімічні конкурси.

Учасники заходу створили команди, кожній з якій довелося відгадувати біохімічні ребуси, вирішувати логічні завдання, проявивши креативність та дотепність. На зустрічі панувала невимушена та позитивна атмосфера.

читати далі>>>


Студентка кафедри біохімії та біотехнології нагороджена дипломом за кращу доповідь на студентській науковій конференції ЧНУ

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 26.04.2016

22 квітня у Мармуровій залі відбулося підсумкове засідання студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Магістрант кафедри біохімії та біотехнології Островська Юлія нагороджена дипломом за кращу доповідь 

читати далі>>>


Студентка кафедри біохімії та біотехнології – срібний призер конкурсу-конференції наукових робіт

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 25.04.2016

Магістрант кафедри біохімії та біотехнології Інституту біології, хімії та біоресурсів Бадяк Оксана стала призером конкурсу на кращу усну доповідь у секції «Біохімія» ХІІ Міжнародної наукової конференції «Молодь і поступ біології», що відбулася 19-21 квітня 2016 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

читати далі>>>


ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ 2016 РОКУ

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 29.03.2016

    Магістрант кафедри біохімії та біотехнології Островська Ю.К. нагороджена дипломом І ступеня за перемогу у  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з біології 2016 року. Тема конкурсної роботи «Особливості метаболізму сульфуровмісних амінокислот у щурів за умов білкової недостатності та ацетамінофен-індукованого ураження». 

Науковий керівник: д.б.н., професор, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Копильчук Г.П.

Вітаємо переможців!!!

читати далі>>>


Найщиріші вітання завідувачу кафедри біохімії та біотехнології Галині Петрівні Копильчук від колективу

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 19.02.2016

 

Колектив кафедри біохімії та біотехнології з нагоди Дня народження вітає завідувача кафедри, колегу та просто чарівну Жінку Галину Петрівну Копильчук.

читати далі>>>


Викладачі Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь в роботі Інформаційного Дня Рамкової Програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020»

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 22.12.2015

18 грудня 2015 р. співробітники кафедри біохімії та біотехнології в складі делегації на чолі з директором Інституту біології, хімії та біоресурсів професором Марченко М.М. взяли участь у тренінгу з написання проектних пропозицій на здобуття фінансування наукових досліджень в рамках Програми ЄС «Горизонт 2020».

читати далі>>>


НЕ ДАЙ СНІДУ ЖОДНОГО ШАНСУ

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 01.12.2015

1 грудня 2015 року до Дня боротьби зі СНІДом та в рамках навчальної програми нормативного курсу «Вірусологія» викладачами кафедри біохімії та біотехнології (д.б.н., доцент Шмараков І.О., к.б.н., доцент Кеца О.В.) організовано екскурсію в «Чернівецький обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом».

читати далі>>>


Участь доцента кафедри біохімії та біотехнології І. О. Шмаракова у роботі 3-ої Міжнародної конференції з ретиноїдів

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 28.10.2015

З 21 по 23 жовтня доктор біологічних наук, доцент кафедри біохімії та біотехнології Шмараков І. О. брав участь у роботі 3-ої Міжнародної конференції з ретиноїдів (The 3rd International Conference on Retinoids) у м. Гіфу (Японія), організованої за участі науковців Японії, США та країн Європейського Союзу під гаслом наскрізного міжнародного співробітництва (Cross-cutting and International Collaboration).

читати далі>>>


Студенти достойно представили Alma Mater

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 07.05.2015

Студенти Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, яка проходила на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка. Честь університету представляли студенти 4-го курсу Додяк Христина та Іваніщук Людмила.

 

 

читати далі>>>