Новини

Викладачі Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь в роботі Інформаційного Дня Рамкової Програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020»

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 22.12.2015

18 грудня 2015 р. співробітники кафедри біохімії та біотехнології в складі делегації на чолі з директором Інституту біології, хімії та біоресурсів професором Марченко М.М. взяли участь у тренінгу з написання проектних пропозицій на здобуття фінансування наукових досліджень в рамках Програми ЄС «Горизонт 2020».

читати далі>>>


НЕ ДАЙ СНІДУ ЖОДНОГО ШАНСУ

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 01.12.2015

1 грудня 2015 року до Дня боротьби зі СНІДом та в рамках навчальної програми нормативного курсу «Вірусологія» викладачами кафедри біохімії та біотехнології (д.б.н., доцент Шмараков І.О., к.б.н., доцент Кеца О.В.) організовано екскурсію в «Чернівецький обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом».

читати далі>>>


Участь доцента кафедри біохімії та біотехнології І. О. Шмаракова у роботі 3-ої Міжнародної конференції з ретиноїдів

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 28.10.2015

З 21 по 23 жовтня доктор біологічних наук, доцент кафедри біохімії та біотехнології Шмараков І. О. брав участь у роботі 3-ої Міжнародної конференції з ретиноїдів (The 3rd International Conference on Retinoids) у м. Гіфу (Японія), організованої за участі науковців Японії, США та країн Європейського Союзу під гаслом наскрізного міжнародного співробітництва (Cross-cutting and International Collaboration).

читати далі>>>


Студенти достойно представили Alma Mater

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 07.05.2015

Студенти Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, яка проходила на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка. Честь університету представляли студенти 4-го курсу Додяк Христина та Іваніщук Людмила.

 

 

читати далі>>>


Методичний семінар кафедри біохімії та біотехнології

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 30.04.2015

29 квітня 2015 року на кафедрі біохімії та біотехнології відбувся методичний семінар «Диференційованний підхід у викладанні навчальних дисциплін студентам різних напрямів і спеціальностей». Звітували д.б.н., доцент Шмараков І.О., к.б.н., доцент Кеца О.В. та к.б.н., доцент Худий О.І.

читати далі>>>


Магістранти кафедри біохімії та біотехнології взяли участь у Конференції-конкурсі молодих учених

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 29.04.2015

 23-24 квітня 2015 року магістранти кафедри біохімії та біотехнології взяли участь у Конференції-конкурсі молодих учених "Актуальні проблеми біохімії та біотехнології-2015", яка проводилась на базі Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна Національної Академії Наук України.

читати далі>>>


Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з біології – 2015

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 27.03.2015

24-26 березня 2015 року на базі Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з біологічних наук.

Урочисте відкриття підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт відбулося в Мармуровій залі ЧНУ.

читати далі>>>