Новини

Вітаємо

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Ketsa Oksana Vitalievna, 05.10.2016

Колектив кафедри біохімії та біотехнології вітає доктора біологічних наук, професора Михайла Марковича Марченка з присвоєнням йому звання «Почесний професор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича».

читати далі>>>


Повертаємо стерлядь у Дністер

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Ketsa Oksana Vitalievna, 04.10.2016

1 жовтня 2016 року ініціативною групою у складі співробітників кафедри біохімії та біотехнології Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ, Буковинського товариства природодослідників, НПП »Хотинський» та ФОП Тертерян за фінансової підтримки благодійного фонду «Ніко Крона» було проведено зариблення Дністровського водосховища цьоголітками стерляді прісноводної.

читати далі>>>


Участь аспірантів і співробітників кафедри біохімії та біотехнології у конференції-конкурсі молодих учених «Актуальні проблеми біохімії та біотехнології-2016»

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 08.06.2016

   Закінчення весни у столиці відзначилося проведенням конференції-конкурсу молодих учених «Актуальні проблеми біохімії та біотехнології-2016», яка проходила з 26 по 27 травня 2016 року на базі Інституту біохімії імені О.В. Палладіна НАН України. 

читати далі>>>


Отримання патентів на корисну модель співробітниками кафедри біохімії та біотехнології

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 30.05.2016

 

 

Результати досліджень у напрямку біотехнології водних біоресурсів кафедри біохімії та біотехнології стали основою для отримання двох патентів на корисну модель

 

 

 

 

читати далі>>>


Магістри кафедри біохімії та біотехнології провели зустріч зі студентами молодших курсів

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 21.05.2016

20.05.2016 року магістри кафедри біохімії та біотехнології провели дружню зустріч зі студентами-біологами другого курсу. Випускники поділилися враженнями від навчання на кафедрі, провели веселі біохімічні конкурси.

Учасники заходу створили команди, кожній з якій довелося відгадувати біохімічні ребуси, вирішувати логічні завдання, проявивши креативність та дотепність. На зустрічі панувала невимушена та позитивна атмосфера.

читати далі>>>


Студентка кафедри біохімії та біотехнології нагороджена дипломом за кращу доповідь на студентській науковій конференції ЧНУ

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 26.04.2016

22 квітня у Мармуровій залі відбулося підсумкове засідання студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Магістрант кафедри біохімії та біотехнології Островська Юлія нагороджена дипломом за кращу доповідь 

читати далі>>>


Студентка кафедри біохімії та біотехнології – срібний призер конкурсу-конференції наукових робіт

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 25.04.2016

Магістрант кафедри біохімії та біотехнології Інституту біології, хімії та біоресурсів Бадяк Оксана стала призером конкурсу на кращу усну доповідь у секції «Біохімія» ХІІ Міжнародної наукової конференції «Молодь і поступ біології», що відбулася 19-21 квітня 2016 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

читати далі>>>


ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ 2016 РОКУ

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 29.03.2016

    Магістрант кафедри біохімії та біотехнології Островська Ю.К. нагороджена дипломом І ступеня за перемогу у  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з біології 2016 року. Тема конкурсної роботи «Особливості метаболізму сульфуровмісних амінокислот у щурів за умов білкової недостатності та ацетамінофен-індукованого ураження». 

Науковий керівник: д.б.н., професор, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Копильчук Г.П.

Вітаємо переможців!!!

читати далі>>>


Найщиріші вітання завідувачу кафедри біохімії та біотехнології Галині Петрівні Копильчук від колективу

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 19.02.2016

 

Колектив кафедри біохімії та біотехнології з нагоди Дня народження вітає завідувача кафедри, колегу та просто чарівну Жінку Галину Петрівну Копильчук.

читати далі>>>


Викладачі Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь в роботі Інформаційного Дня Рамкової Програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020»

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 22.12.2015

18 грудня 2015 р. співробітники кафедри біохімії та біотехнології в складі делегації на чолі з директором Інституту біології, хімії та біоресурсів професором Марченко М.М. взяли участь у тренінгу з написання проектних пропозицій на здобуття фінансування наукових досліджень в рамках Програми ЄС «Горизонт 2020».

читати далі>>>