Новини

Вручення Премії Верховної Ради України молодим ученим

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 12.11.2021

До Всесвітнього дня науки Голова Парламенту України Руслан Стефанчук вручив Премії Верховної Ради України молодим ученим. Серед них асистентка кафедри молекулярної генетики та біотехнології Ольга Іщенко.

Постановою Верховної Ради України від 02 грудня 2020 року №1043-ІХ «Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2019 рік» присуджено 30 Премій Верховної Ради України 63-м молодим ученим. 

Талановитих науковців нагороджено дипломами, нагрудними знаками та виплачено грошову частину. 

читати далі>>>


Академічна стипендія імені М. С. Грушевського

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 28.10.2021

scholarship_RoshkaАспірантці кафедри молекулярної генетики та біотехнології Надії Рошка призначено академічну стипендію імені М.С. Грушевського на 2021/2022 навчальний рік. 

Академічна стипендія імені М. С. Грушевського призначається аспірантам державних ЗВО, які найбільше відзначилися в навчальній та науковій роботі, починаючи з другого курсу.

Вітаємо стипендіатку та бажаємо подальших успіхів!

читати далі>>>


Подяки з нагоди 146 річниці відкриття університету.

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 13.10.2021

З нагоди свята у Чернівецькому національному університеті нагородили викладачів кафедри молекулярної генетики та біотехнології - проф. Ірину Панчук та асист. Ольгу Іщенко. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

 

 

 

 

 

 

читати далі>>>


Стажування з природничих наук у Румунії

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 16.09.2021

Bushyla

 

В липні 2021 року аспірантка кафедри молекулярної генетики та біотехнології  Крістіна Бушила взяла участь у роботі літньої школи Ясського університету імені А.І. Куза, Румунія. Тема стажування: “Природничі науки в боротьбі з виникаючими загрозами для здоров'я людини”.

   

 

читати далі>>>


Вітаємо з ювілеєм!

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 19.08.2021

photo_VolkovКолектив кафедри молекулярної генетики та біотехнології вітає з ювілеєм Романа Анатолійовича Волкова - заслуженого діяча науки і техніки України, професора, доктора біологічних наук, завідувача кафедри.

 

 

 

 

 

читати далі>>>


Краща усна доповідь в секції «Генетика та епігенетика» на XV Всеукраїнській конференції молодих вчених

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 24.06.2021

Certificate Roshka conference

 

 Кращу усну доповідь в секції «Генетика та епігенетика» на XV Всеукраїнській конференції молодих вчених представила аспірантка кафедри молекулярної генетики та біотехнології Чернівецького національного університету Надія Рошка

читати далі>>>


Кафедра молекулярної генетики та біотехнології вітає всіх з Днем Вишиванки!

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 20.05.2021

Сьогодні, 20 травня, співробітники кафедри молекулярної генетики та біотехнології зустрілись on-line, щоб привітати один одного з нагоди свята Дня Вишиванки, яке було започатковане в нашому рідному місті Чернівці.

 

читати далі>>>


Вітаємо співробітників кафедри з поченими нагородами

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 20.05.2021

 Вітаємо з співробітників кафедри молекулярної генетики та біотехнології Ірину Панчук, Інну Буздугу та Лесю Тимочку з отриманням почесних нагород від Малої Академії Наук України та Чернівецької Обласної Державної Адміністрації. 

 Бажаємо творчих злетів та натхнення у подальшій роботі!

читати далі>>>


Вітаємо Ольгу Іщенко з успішним захистом кандидатської!

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 29.04.2021

28 квітня на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології в онлайн режимі на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 76.051.008 відбувся захист дисертації аспірантки кафедри Ольги Іщенко ("Молекулярна організація та таксономічне застосування 5S рибосомної ДНК представників триби Poeae (родина Poaceae)") на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 09 Біологія за спеціальністю 091 Біологія.

читати далі>>>


Перше місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Біологія» отримали стденти-генетики нашого університету

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 22.04.2021

Перше місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт  (20-22.04.2021) з біології отримали студенти кафедри молекулярної генетики та біотехнології Богдан Циба (5 курс) та Андрій Стратійчук (3 курс) за роботу присвячену еволюції та післяльодовиковій міграції дубів секції Quercus (наукові керівники зав. кафедри молекулярної генетики та біотехнології д.б.н., проф.  Роман ВОЛКОВ та ст. наук. співр., асистент кафедри молекулярної генетики та біотехнології Юрій ТИНКЕВИЧ).

читати далі>>>