Новини

Вітаємо професора Романа Волкова з присвоєнням почесного звання!

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 02.10.2020

 

 Президент України Володимир Зеленський на урочистому засіданні вченої ради Чернівецького національного університету вручив нагрудний знак та посвідчення почесного звання "Заслужений діяч науки і техніки України" завідувачу кафедри молекулярної генетики та біотехнології професору Роману Волкову.

 

читати далі>>>


Вітаємо Ольгу Іщенко, аспірантку кафедри молекулярної генетики та біотехнології, з призначенням стипендії Кабінету Міністрів України

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 20.07.2020

 

Стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначаються з метою підтримки вчених, які успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні науково-технічні розробки і вже досягли визнаних результатів у цій справі.

Ольга Іщенко, аспірантка кафедри молекулярної генетики цьогоріч увійшла до числа стипендіатів.

читати далі>>>


Конференція у ЧНУ 2020

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 23.04.2020

 Сьогодні відбулась щорічна студентська конференція. Звісно наші студенти стали активними її учасниками!

Представлені доповіді висвітлювали роботу наукових напрямів кафедри.

читати далі>>>


Стале бджільництво в Україні

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 12.11.2019

 6-8 листопада 2019 року на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась І Міжнародна науково-практична конференція «Стале бджільництво в Україні». Організаторами конференції були Інститут біології, хімії та біоресурсів ЧНУ (кафедра молекулярної генетики та біотехнології, а також кафедра екології та біомоніторингу), ГО «Асоціація виробників продукції бджільництва «Буковинський бджоляр»», Спілка пасічників України. 

читати далі>>>


Свято гарбузів

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 01.11.2019

Вже вкотре студенти нашої кафедри організовують свято гарбузів. Цього року було надзвичайно багато учасників. У святкуванні брали участь студенти різних курсів, однак "відірвались" саме 4 курс. Студенти облаштували фотозони, виставку задекорованих та різьблених гарбузів, перегляд фільму, конкурси.... 

читати далі>>>


КОНФЕРЕНЦІЯ!

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 01.11.2019

6-8 листопада відбудеться І Міжнародна науково-практична конференція "Стале бджільництво в Україні" на базі ЧНУ імені Юрія Федьковича. Реєстрація учасників 6 листопада з 8.00 по 11.00 біля Мармурової зали (ЧНУ). Відкриття об 11.15 у Мармуровій залі ЧНУ.  Початок пленарних засідань о 12.00

читати далі>>>


Літнє наукове стажування магістра в Канаді

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 18.09.2019

 

11 вересня 2019 року  на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології відбувся науковий семінар, на якому виступила магістр Надєждіна Анастасія та розповіла про наукове стажування в університеті міста Гвелф, провінція Онтаріо (Канада), яке вона проходила влітку цього року.

читати далі>>>


Співпраця з Китаєм

Опубліковано: Іщенко Ольга Олегівна, 12.07.2019

У червні цього року професори кафедри молекулярної генетики та біотехнології Роман Анатолійович Волков та Ірина Ігорівна Панчук пройшли наукове стажування у Школі Наук про Життя Хуаяньського Нормального Університету (Китай)

читати далі>>>


Селекційна робота кафедри

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 18.04.2019

В  ківтні 2019 року на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології завершився цикл наукових семінарів виступом асистента кафедри, к.б.н.Олександра Череватова  на тему "Селекційна робота з медоносними бджолами".

 

 

читати далі>>>


Студентська наукова конференція 2019

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 18.04.2019

16-17 квітня 2019 року на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології в рамках Студентської наукової конференції ЧНУ імені Юрія-Федьковича було представлено доповіді студентів щодо їхньої наукової роботи.

В ході роботи трьох підсекцій за відмінне представлення отриманих результатів четверо студентів відзначили грамотами.

Вітаємо переможців та їх керівників. Бажаємо подальший наукових здобутків!

читати далі>>>