Новини

Зв'язок науки з практикою

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 05.02.2016

3.02.2016 в місті Хотин Чернівецької області відбулися збори пасічників Хотинського району, на які були запрошені викладачі кафедри молекулярної генетики та біотехнології Інституту біології хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету Савчук Г.Г., Тимочко Л.І., Череватов В.Ф., Язловицька Л.С.

Науковці ознайомили бджолярів із теоретичними та прикладними напрямами досліджень у галузі бджільництва

читати далі>>>


Співробітники кафеди молекуляної генетики та біотехнології прийняли участь в роботі 11 конференції COLOSS

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 30.10.2015

Співробітники кафеди молекуляної генетики та біотехнології професор Волков Р.А., доценти Савчук Г.Г. та Язловицька Л.С. прийняли участь в роботі 11 конференції COLOSS, організованої словенською спілкою бджолярів асоціацією COLOSS та міністерством сільського, лісового господарства та харчової промисловості Республіки Словенія, яка відбулась 21-23 жовтня 2015 р. в м. Луковіца (Словенія), де представили результати наукових досліджень  та переймали світовий досвід щодо дослідження проблем пов'язаних зі здоров'ям бджолиних колоній. 

читати далі>>>


Х Міжнародна наукова конференція генетиків, селекціонерів та біотехнологів відбулась в Чернівцях

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 18.09.2015


аа

На базі ЧНУ ім. Юрія Федьковича з 14 по 18 вересня 2015 р. успішно пройшла Х Міжнародна наукова конференція «ФАКТОРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ЕВОЛЮЦІЇ ОРГАНІЗМІВ». Організаторами конференції були Національна академія наук України, Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавиловапри активній допомозі колективу кафедри молекулярної генетики і біотехнології Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету.

 

читати далі>>>


Студентська науково-практична конференція

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 14.05.2015

сем 13.05.2015 р.на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології відбулася щорічна  науково-практична студентська конференція на якій було представлено 16 доповідей, з який 5 були відмічені як найкращі.

 

читати далі>>>


ВІТАЄМО

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 30.04.2015

іі

ВІТАЄМО ПАНЧУК ІРИНУ ІГОРІВНУ з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступення доктора біологічних наук за спеціальністю 03.00.22 - молекулярна генетика  на тему: "ЗакономірностІ експресії генів антиоксидантної системи та білків-шаперонів рослин в онтогенезі та за дії стресу"!

Бажаємо подальших успіхів і творчої наснаги!.

Колектив кафедри молекулярної генетики та біотехнології.

читати далі>>>


Вітаємо з перемогою

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 27.03.2015

 

Колектив кафедри молекулярної генетики та біотехнології вітає наукову групу доцента Панчук Ірини Ігорівни та її вихованку, магістра Колибабу Ірину, за почесне ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з біологічних наук

читати далі>>>