Новини

Академічна доброчесність

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.05.2021

1

 

 

 

 

 

 

 

 

19 травня 2021 року кафедра землевпорядкування та кадастру взяла участь у вебінарі з академічної доброчесності на тему "Об'єктивність оцінювання як елемент академічної доброчесності" для співробітників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Спікерками та модераторками заходу виступили доценти кафедри європейського права та порівняльного правознавства юридичного факультету, активні учасниці проекту Американських рад з міжнародної освіти «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» кандидати юридичних наук Наталія Кирилюк та Альона Маник.

Понад 40 викладачів всіх факультетів, що долучились до заходу, змогли вдосконалити свої знання і уявлення щодо теорії академічної доброчесності та практичних навичок і особливостей поведінки в ситуаціях її недотримання, проаналізувавши множину проблемних ситуацій, що можуть виникати в академічному дискурсі, та способи їх подолання.

Комісія з академічної доброчесності, нормативних засад діяльності та регламенту Вченої ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, за ініціативи якої проведено захід, щиро дякує всім учасникам, спікеркам та запрошує до наступних тематичних зустрічей!

3

 

(джерело http://www.chnu.cv.ua/index.php?page=ua/news/archive&data[5013][news_id]=14548)