Новини

День відкритих дверей

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.04.2017

День відкритих дверей для нас — справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

22 березня 2017 року до нас завітали студенти-випускники Кіцманського технікуму та майбутні абітурієнти нашої кафедри. Все починалося з гостинної зустрічі та бліц-екскурсії по інституті та кафедрі, знайомство з викладачами.

З гостями ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ зустрівся директор інституту доктор біологічних наук, професор, академік АН Вищої школи України, академік УАН, Відмінник освіти України, Заслужений діяч науки і техніки України, Почесний професор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Марченко Михайло Маркович.

Для майбутніх студентів проведено у новому комп’ютерному класі майстер-клас на ліцензованій програмі українського виробництва Digitals (призначена для створення, редагування і перегляду топографічних і спеціальних карт, друку топографічних карт відповідно до вимог вітчизняних нормативних документів, умовних знаків, забезпечення робіт по землеустрою, веденню міського і земельного кадастрів). Після цього проведена екскурсія у „Резиденції буковинських митрополитів і далмації”.

Підсумовуючи проведений захід викладачі і студенти зійшлися на думці, що така форма роботи є ефективною у співпраці технікуму з кафедрою землевпорядкування та кадастру.

Захід завершився, однак двері кафедри землевпорядкування та кадастру інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету завжди відчинені.