Новини

Договір про співпрацю з КАУ НААН України

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.05.2024

ч17 травня 2024 року було укладено договір про співпрацю між Київським аграрним університетом Національної аграрної академії наук та Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича.ч

чЗгідно договору Сторони зобов'язуються співпрацювати за напрямами освітньої, науково-дослідної, експериментальної, інноваційної роботи та взаємного обміну досвідом з метою поліпшення якості підготовки студентів, забезпечення безперервної професійної освіти, реалізації спільних освітніх та наукових проектів і розробок. Зі сторони Київського аграрного університету були присутній в.о. ректора університету НИКИТЮК Олександр та перший проректор ЛИНОВИЦЬКА Олеся. Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича представляв ректор ПЕТРИШИН Роман, перший проректор БАЛУХ Василь, директор навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів БЕСПАЛЬКО Руслан та в.о. завідувача кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту КАЗІМІР Іван.

чТакож в рамках угоди було проведено ознайомчі екскурсії з по університету, відвідування баз практики, ботанічний сад та перегляд гербарію, який внесено до Державного реєстру наукових об’єктів, що становлять національне надбання України.

чсч