Новини

Інженер БПЛА. Базовий курс.

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.12.2023

і

Нещодавно в класифікаторі професій під кодом 8990 з’явилася нова – оператор дистанційно керованих апаратів. Безпілотні літальні апарати активно впроваджуються в різні сфери людської діяльності, демонструючи відмінні результати. Складність задач та різноманітність вимог відображається на множині модельного ряду. Нині застосування безпілотних БПЛА дозволяє людям не перебувати в загрозливих життю умовах, провадити діяльність за межами фізичних та психофізіологічних здібностей особи, а також відкриває широкий перелік функцій, які раніше могли здаватися нереальними.

Наприкінці жовтя, співзасновник освітніх курсів Prometheus Іван Примаченко спільно з проектом Victory Drones Фонду Dignitas анонсували запуск безкоштовного курсу для навчання інженерів БПЛА («Інженер БПЛА. Базовий курс). Курс дозволить засвоїти основні знання з інженерії безпілотних літальних апаратів та підготує до зборки та ремонту дронів.

ів

Під час навчання слухачі зможуть опанувати мінімально необхідні для інженерів БПЛА знання з основ аеродинаміки та метеорології; дізнатися про види БПЛА, їхню будову, особливості застосування та ремонту; подивитися, як у реальних умовах відбувається технічне обслуговування, вдосконалення або ремонт БПЛА; підготуватися до спеціалізованого навчання та майбутнього працевлаштування інженерами БПЛА. Деталі за покликанням: https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+UAV_EB101+2023_T3