Новини

АРСЕН ГЕШКО - кращий спортсмен 2015 року!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 25.03.2016

DSCN9461ВІТАЄМО студента 3-го курсу кафедри землевпорядкування та кадастру АРСЕНА ГЕШКА, який став кращим спортсменом 2015 року!

28 грудня, у районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося спортивне свято, в рамках якого відзначили кращих спортсменів та тренерів спортивного сезону – 2015.  Участь у заході взяли голова районної ради Михайло Андрюк, заступник голови райдержадміністрації Клавдія Назаренко, заступник голови районної ради Сергій Вірста, Міліївський сільський голова Володимир Гафюк. Почесний гість свята – заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 метрів Іван Гешко.

«В грудні минулого року ми започаткували спортивне свято, яке об’єднує кращих спортсменів та тренерів усього району, - зауважив Михайло Андрюк. - Наш район завжди славився своїми спортивними талантами і досягненнями, і цього року наші спортсмени знову були на висоті, які прославляли свій населений пункт, Вижницький район, Буковину та Україну не лише на обласних та Всеукраїнських змаганнях, але й на Міжнародних. Саме завдяки фізичній культурі та спорту – Україні бути. Тому наше сьогодні завдання підтримувати вас та спортивний рух у районі».

Зі словами вітання до юних спортсменів, ветеранів спорту, викладачів, тренерів, вчителів фізичної культури та спорту звернулася Клавдія Назаренко. Висловила подяку головам місцевого самоврядування, меценатам за підтримку і розвиток спорту на Вижниччині та привітала всіх з новорічними та різдвяними святами.

Відтак, представники влади нагородили кращих тренерів району та вчителів фізичної культури Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради та кубками. Кращим тренером 2015 року став кандидат у майстри спорту, тренер з боксу Микола Гакман.

Кращих спортсменів 2015 року привітав та нагородив кубками Іван Гешко. «Приємно, що на Вижниччині підтримали традицію відзначення кращих спортсменів, яка була започаткована більше 10 років у Чернівцях – «Зірки естради – зіркам спорту. – зазначив заслужений майстер спорту України. – Незважаючи на складний для країни час, необхідно розвивати фізичну культуру та спорт, адже нам потрібна міцна і здорова нація». Закликав усіх займатися спортом та побажав, аби спортсмени з Вижниччини представляли Україну на Олімпійських іграх.

Кращими спортсменами 2015 року стали: чемпіон світу з універсального бою, чемпіон Європи з рукопашного бою, майстер спорту Міжнародного класу Анатолій Журахівський, двохразовий чемпіон України з боксу, учасник чемпіонату Європи, кандидат у майстри спорту Вадим Клим, чемпіон Європи з універсального бою, бронзовий призер чемпіонату світу з рукопашного бою, майстер спорту міжнародного класу Михайло Головач, двохразовий чемпіон України з боксу, учасник Чемпіонату Європи Юрій Томюк, срібний призер Чемпіонату Європи з універсального бою, кандидат у майстри спорту Арсен Гешко (студент 3 курсу кафедри землевпорядкування та кадастру).

На святі було пошановано і підприємців району, які постійно надають матеріальну допомогу для розвитку спорту та підтримки наших спортсменів.

Гарний настрій присутнім дарували виступи викладачів музики шкіл мистецтв району та вокально-інструментального ансамблю «Смерічка» (керівник Антоніна Клоцька). 

матеріал з сайту: http://vnrda.gov.ua/index.php/2-uncategorised/4705-na-vyzhnychchyni-vyznachyly-krashchykh-sportsmeniv-ta-treneriv-2015-roku