Новини

Наші студенти з BioGenius вибороли 2 місце на Ігри Заводів 6.0

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 21.11.2023

З 6 по 15 листопада проходив черговий проект від UGEN «Ігри Заводів 6.0», метою якого є ознайомлення студентів з особливостями виробничих процесів на підприємствах, що є лідерами в різних галузях товарного виробництва, а також з можливостями потенційного працевлаштування в компаніях. Цьогорічні компанії-учасники, проводили відкриті семінари із учасниками проекту, формуючи мотиваційну складову для працевлаштування та популяризуючи саме своє виробництво через низку цікавих та актуальних тем:

  • Адаптація в новій ролі та карʼєрний розвиток на виробництві (БТУ Центр)
  • Адаптації ветеранів до роботи в компанії (Хлібпром)
  • Як молодому фахівцю надавати якісно фідбек (Kernel)
  • Постановка цілей для компанії (Imperial Tabacco)
  • Розвиток софт скілів для кар'єрного розвитку на виробництві (BAT Україна)

Після проведених семінарів кожна компанія надала кейси командам учасникам, які вони мали оптимально розв’язати та презентувати для замовників. Вдруге, у цьому крутому нетворкінгу взяла участь команда нашого інституту – BioGenius, сформована з членів студентського наукового товариства ім. П.О. Кучинського, кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджементу. До команди увійшли студенти спеціальності 201 "Агрономія": Ілащук Микола (3 курс), Краснюк Денис (4 курс), Рогальський Назар (5 курс, капітан команди) та Шемендюк Дмитро (6 курс). Тренер команди - доцент Володимир Нікорич.

Цьогоріч, у проекті взяло участь 32 команди. Турнір складався з двох етапів. На першому, вирішувались кейси від компаній. На другому, команди, що проходили у фінал з певних кейсів брали участь у пітчингу в якому намагались довести стейкхолдерам, що їхні рішення є кращими від рішень конкурентів. Очевидно, що фахово найближчими для BioGenius були кейси від компаній БТУ Центр та Kernel. Ідеї, запропоновані на розгляд експертам з БТУ Центр, дозволили набрати команді на відповідному кейсі 8,67 з 10 балів у першому турі та вивести команду на друге місце. До речі, в другому турі наші хлопці результат ще й покращили - 9,33 з 10. На превеликий жаль, вирішення кейсу від Kernel команда гідно не реалізувала, однак це не завадило їй вийти на третє місце у турнірній таблиці після першого туру, оскільки приємною несподіванкою стало 2 місце від компанії Хлібпром. В другому турі наші хлопці підтвердили цей непоганий результат.

Після проведення фіналів BioGenius набрала сумарно 42,67, програвши переможцям лише 3,5 бали. За підсумками турніру наші студенти зайняли 2 загальнокомандне місце (до речі, в минулому році були четвертими), з чим ми їх всіх і вітаємо! Ну і звісно, головним здобутком кожного учасника Ігор став досвід командної роботи, знайомство із новими виробничими професіями, вебінари щодо особливостей роботи та атмосфери великих бізнес компаній, крутий нетворкінг із проактивною молоддю, а лідери команди, Шемендюк Дмитро та Рогальський Назар, отримали ще й персональні сертифікати від компаній.