Новини

Навчально-виробничий семінар компанії STIHL

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 22.03.2016

 

http://www.stihl.ua/

17 березня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича ЧНУ було проведено навчально-виробничий семінар для студентської молоді, який був організований кафедрою землевпорядкування та кадастру Інституту біології, хімії та біоресурсів за участі офіційного представництва ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» України (компанія STIHL є світовим лідером в області лісопаркового і будівельного інструменту).

http://www.stihl.ua/p/media/download/ua-ua/STIHL_Katalog_UA_2016.pdf

 

http://www.stihl.ua/p/media/download/ua-ua/VIKING_Katalog_UA_2016.pdf

Інтереси компанії STIHL в Україні представляє дочірне підприємство ТОВ "Андреас Штіль", яке постачає, надає сервісне обслуговування та просуває на ринку нашої країни високоякісне устатковання, матеріали та інструменти. Також компанія проводить велику роботу по підготовленні і перепідготовленні фахівців у різних галузях господарства.

 

Місце проведення семінару – Червона зала ЧНУ та господарський майданчик дендропарку ЧНУ.

Семінар проведено під патронатом та за сприяння генерального директора ТОВ "Андреас Штіль" Олександри Мельник. Учасникам заходу, який складався з теоретичної і практичної частин, представники компанії презентували останні новинки устатковання та способи їх практичного використання.

Аудиторія слухачів включала студентів спеціальності землевпорядкування та кадастру та лісове та садово-паркове господарство; викладачів ЧНУ та Сторожинецького лісового коледжу; учасників змагань лісорубів, представники служби охорони праці ДП «Берегометське ЛМГ».

 

Співробітниками компанії «STIHL» було надано сучасний інформаційний супровід, презентацію новітніх технологій та моделей професійної техніки ТОВ «Andreas Stihl».

Хочеться відмітити чудові інформативні виступи з яскравими мультимедійними презентаціями і демонстрацією відеосюжетів, практичний показ технічних можливостей бензопил, мотобурів та мотокущорізів, гарнітури та обладнання, які були здійснені спеціалістами технічного відділу ТОВ АНДРЕАС ШТІЛЬ Карповим Павлом Петровичом та Абраменком Ігором Павловичом.

Надзвичайно яскраво і компетентно для цільової аудиторії регіональними представниками Західної України Цимбалюком Сергієм Ісаковичом та Солодким Олегом Петровичом було подано інформацію щодо динаміки просування продукції “Stihl” на сучасному ринку  професійного інструменту в західному регіоні України, зокрема попит з боку населення та лісогосподарських підприємств, презентовано публіці цікавий історичний екскурс компанії «Andreas Stihl», шлях до світового визнання і надзвичайно високоякісного виробництва. Жваво підключились до дискусій та консультацій по продукції і спеціалізовані дилери м. Чернівці (Бордюжан Вадим Сергійович, Пиргару В’ячеслав В’ячеславович), м. Хмельницький (Жубржицький Олександр Олександрович) та м. Сторожинець (Капітула Сергій Сергійович).

Представники компанії “Stihl” розповіли про бензинові, електричні та акумуляторні новинки бренду, а так само про їх особливості та переваги з технічної точки зору. За допомогою презентацій учасникам показали, як можна використовувати конкретні зразки техніки в побуті, землевпорядній справі, лісовій справі, садово-парковому будівництві і озелененні, дизайні, мисливському господарстві, при проведенні пожежно-рятувальних робіт і т.п.

Власне, програма семінару була поділена на два блоки: теоретичний та практичний.

Теоретичний блок містив наступні питання:

1. Динаміка просування продукції "Stihl" на сучасному ринку професійного інструменту в Україні за останні декілька років, зокрема попит з боку лісогосподарських підприємств, вищих навчальних закладів, населення.

2. Специфіка ринку професійного інструменту та обладнання "Stihl" в Україні, доступність продукції, мережа представництв компанії, зворотний зв’язок: споживач-продавець.

3. Технічна характеристика лінійки професійних популярних бензопил "Stihl", особливості експлуатації у лісосічних умовах, періодичність обслуговування, специфіка ремонту, переваги і недоліки.

4. Технічна характеристика лінійки професійних популярних мотокущорізів, обприскувачів, висоторізів,  комбісистем, мотобурів, бензотримерів "Stihl", особливості експлуатації, періодичність обслуговування, специфіка ремонту, переваги і недоліки.

5. Носій прогресу, унікальність бренду "Stihl", нові лінійки бензо-, мото- техніки "Stihl" (М-тронік), акумуляторні пили, нові засоби індивідуального захисту, гарнітура, спорядження, допоміжне обладнання.

6. Достатня обізнаність, висока кваліфікованість, інструктаж - як фактор забезпечення надійної експлуатації виробів "Stihl"(в першу чергу бензопил, кущорізів, мотокіс, тримерів) та практичної підготовки студентів.

7. Кар’єрний ріст у компанії "Stihl", співпраця з навчальними закладами.

Теоретична частина семінару завершилася питаннями технічного обслуговування і ремонту бензопил, мотокос, газонокосарок, акумуляторних бензорізів і їх гарнітури.

У другій половині дня представники компанії STIHL провели практичне заняття, на якому кожен бажаючий міг особисто спробувати інноваційні новинки в справі.

Практичний блок. Презентація новинок "Stihl", демонстрація практичних можливостей найпотужнішої бензопили у світі, а також технологій «М-tronik», засобів індивідуального захисту при роботі з бензопилами, мотокущорізами, мотокосами, бензотримерами, мотобурами, висоторізами, обприскувачами, комбісистемами на території прилеглого дендропарку ЧНУ.

 Студенти із великим інтересом і задоволенням практикувались у роботі з моторним устаткованням STIHL та здобули практичні уміння і навики, які їм будуть необхідні під час трудової діяльності.

  

 

Модератори зустрічі                             Беспалько Руслан Іванович

                                                               Казімір Іван Іванович