Новини

Неформальна освіта

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.01.2024

чНа освітній онлайн платформі асинхронного дистанційного навчання Coursera, доступний безкоштовний курс від Університету Нового Південного Уельсу (Австралія) та Товариства Геонаук і Дистанційногого зондування «Одержання, аналіз та застосування зображень Дистанційного зондування».

Цей курс передбачає дослідження по зображеннях земної поверхні, одержаних із космосу або БПЛА. Охоплено фундаментальну природу дистанційного зондування, а також різні платформи і типи датчиків. Детально розглянуто обчислювальні алгоритми, що використовуються для інтерпретації зображень від найпростіших історично важливих до найсучасніших заснованих на глибокому навчанні.

Розробники курсу не очікують попередніх знань здобувачів в цій області, а тому він доступний навіть для бакалаврів, що тільки розпочали навчання. Матеріали курсу детально проілюстровані прикладами та коментарями щодо практичного застосування цих технологій. Курс повинен викликати інтерес у учасників до використання знань в інших дисциплінах суміжних із даною тематикою. Структура курсу – 15 лекцій. Необхідні витрати часу – приблизно 22 години (3 тижні по 7 год./тиждень).

Гнучкий графік із можливістю навчання у вільний час. Одержаний сертифікат можна буде додати до соціальної мережі для пошуку та встановлення ділових контактів – Linkedin.

Записатися на курс можна за покликанням: www.coursera.org/learn/remote-sensing#modules