Новини

Нові можливості для наших студентів від компанії МХП

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 17.04.2024

16 квітня 2024 року на кафедрі геоматики, землеустрою та агроменеджменту відбулась вже традиційна зустріч з нашими партнерами з МХП. Це компанія, яка спеціалізується на виробництві курятини (найбільший виробник та експортер курятини в Україні), веде різноманітні види іншої аграрної діяльності, в тому числі в галузі рослинництва. Представники компанії беруть активну участь у формуванні та оновленні наших освітніх програм за спеціальністю 201 Агрономія, що дає змогу постійно актуалізувати теоретичні знання та практичні навички наших студентів. До речі, саме в МХП проходять виробничі та навчальні практики наші найкращі студенти, більшість з яких, залишається працювати в компанії.

Традиційно, на подібних зустрічах, максимальне зацікавлення сторін формувалось в царині рослинництва. Цього разу, студентам, в оригінальній формі, було запропоновано більш глибоко поринути у нові потенційні можливості для працевлаштування, завдяки прекрасній інтерактивній презентації керівниці відділу по роботі з молоддю, Ксенії Моторіної та бізнес-партнеру з персоналу, Уляні Бортейчук. Запропонований інтерактив знайшов швидкий відгук в студентському середовищі. Подія відбулась «на одному диханні», і що найголовніше, у формі діалогу зацікавлених сторін. І до речі, найактивніші студенти були відмічені цінними призами.

Приємно, що наш надійний партнер не тільки гарно відгукується про наших студентів, а і приїжджає до нас постійно з новими кейсами співпраці та пропозиціями щодо працевлаштування.

По закінченню зустрічі із студентами, наші стейкхолдери обговорили із робочою групою, зміни до ОП Агрономія магістерського рівня. Досить плідною була дискусія щодо можливості запровадження дуальної форми навчання та окреслені потенційні місця виробничих практик наших студентів.