Новини

Обмін досвідом з ОДАУ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.02.2024

Обмін досвідом з Одеським державним аграрним університетом.

с

В рамках Договору про співпрацю між кафедрою геоматики, землеустрою та агроменедмженту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та кафедрою геодезії, землеустрою та земельного кадастру Одеського державного аграрного університету 13 лютого 2024 р. відбулася чергова онлайн-зустріч присвячена навчальному співробітництву, спрямованому на підготовку високоваліфікованих кадрів за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

ч

Декан факультету геодезії, землеустрою та земельного кадастру Малащук Оксана Степанівна продемонструвала проєкт освітньої програми «Геодезія та землеустрій» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, який було оновлено з урахуванням положень стандарту вищої освіти. Послідовно демонструвалася структура, змістовне наповнення, акцент на оригніальність освітньої програми та бачення результатів навчання, необхідних майбутньому фахівцю у сфері гоедезії та землеустрою. Колектив кафедри геодезії, землеустрою та земельного кадастру Одеського державного аграрного університету доповнив та запропонував власні загальні, спеціальні компетентності та очікувані результати навчання.

сч

Колектив кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту поділився досвідом нещодавно пройденої акредитації та надав ряд пропозицій, спрямованих на оптимізацію та уточнення деяких моментів освітньо-професійної програми.

с

Серед багатьох залучених стейкхолдерів прозвучали пропозиції щодо впровадження елементів просторового планування та просторового розвитку територій в частину обовязкової професійної підготовки. Загалом наведені пропозиції, оригніальність освітньої програми та організація освітнього процесу в Одеському державному аграрному університеті стануть в нагоді під час формування Проєкту ОП «Землеустрій та кадастр» 2024 року.