Новини

ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ 2023!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 30.10.2023

вПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ 2023!

Кафедра геоматики, землеустрою та агроменеджменту провела посвяту у студенти першокурсників

Посвята у студенти — це незабутня подія для кожного студента. Головна мета заходу — познайомити студентів між собою та куратором, викладачами кафедри, залучити до активного і цікавого відпочинку та здорового способу життя. Цьогорічне свято відбулося 27 жовтня на базі стаціонару «Жучка» по вулиці Слобідській в м.Чернівці.

і

Студенти-старшокурсники організували цікаві конкурси для «новеньких»: (студентів 105 та 106 групи) всіма способами намагалися придумати якомога більше оригінальних і жартівливих завдань для новоспечених студентів. Хочемо зазначити, що їм це вдалося – рівень фантазії, кмітливості, студентського гумору старших товаришів заслуговує схвальних відгуків. Традиційно новоспечені студенти завершили «випробування» присягою агронома та землевпорядника.

в

Посвята в студенти — важлива подія в житті кожного першокурсника. Вкотре наша землевпорядна та агрономічна родина поповнилась новими студентами, які ще вчора будували плани щодо вибору майбутньої професії. І ось.....збулося – своєрідний «обряд» посвяти в першокурсники – це подія, яку студенти запам'ятають на все життя. Колектив кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту ще раз вітає наших першокурсників і бажає: завжди прагнути нових знань; нехай навчання в університеті буде успішним, щоб кожен з Вас знайшов себе у обраній професії. А ще бажаємо, щоб роки студентства були насиченими, яскравими, успішними. НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!!!

cccx

ввіччічаувіп