Новини

ПОСВЯТА ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ У СТУДЕНТИ 2017!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 25.09.2017

свята — це незабутня подія для кожного студента. Головна мета заходу — познайомити студентів між собою та куратором, викладачами кафедри, залучити  до активного і цікавого відпочинку та  здорового способу життя.

Цьогоріч свято відбулося 22-23 вересня на базі стаціонару «Шепіт» у мальовничому гірському селі Долішній Шепіт! Студенти-старшокурсники організували цікаві конкурси для «новеньких»: всіма способами Посвята в студенти — важлива подія в житті кожного першокурсника. Вкотре наша землевпорядна родина поповнилась новими студентами, які ще вчора будували плани щодо вибору майбутньої професії. І ось.....збулося – своєрідний «обряд» посвяти в першокурсники – це подія, яку студенти запам'ятають на все життя. 

намагалися придумати якомога більше оригінальних і жартівливих завдань для новоспечених студентів. Хочемо зазначити, що їм це вдалося – рівень фантазії, кмітливості, студентського гумору старших товаришів заслуговує схвальних відгуків. Традиційно новоспечені студенти завершили «випробування» присягою землевпорядника.

Після посвяти всі завітали до Національного природного парку «Вижницький» де побували на цікавій екскурсії та побачили тварин у міні-зоопарку.

Колектив кафедри землевпорядкування та кадастру ще раз вітає наших першокурсників і бажає: завжди прагнути нових знань; нехай навчання в університеті буде успішним, щоб кожен з Вас знайшов себе у обраній професії. А ще бажаємо, щоб роки студентства були насиченими, яскравими,

успішними. НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!!!