Новини

Призначо нового голову Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.03.2015

Mart

11 березня 2015 року колективу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру представлений новий керівник установи – Максим Мартинюк. На посаду Голови він призначений розпорядженням Кабінету Міністрів від 4 березня 2015 року №166-р (за підписом Яценюка А.П.).

Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський, представляючи нового керівника Служби, наголосив, що Максим Мартинюк є досвідченим управлінцем. Зокрема, з 2004 року він опікувався питаннями Державного земельного кадастру, тому добре обізнаний з проблемами і досягненнями галузі.

“Сподіваюсь, що разом з кваліфікованим колективом землевпорядної служби усі завдання, які стоять перед нами у земельній сфері, будуть виконані”, – заявив Роман Абрамовський.

У ході бесіди з працівниками Максим Мартинюк повідомив, що пріоритетом Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру буде реалізація засад Коаліційної угоди та Стратегії сталого розвитку “Україна – 2020” в частині, що стосується сфери землевпорядкування.

Нагадаємо, що Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру утворена в результаті реорганізації Державного агентства земельних ресурсів України за розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2014 року.

http://land.gov.ua/struktura/kerivnutstvo/110171-martinyuk-maksim-petrovich.html