Новини

Студентська мобільність

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 29.04.2022

29 квітня відбулась зустріч студентів та викладачів Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів та географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича із національною координаторкою європейських проектів, директоркою з міжнародного співробітництва та розвитку Наукового парку "Наука і безпека", кандидаткою юридичних наук, доценткою Оксаною Цукан.

Тема зустрічі: "Європейські можливості для академічної мобільності". Мета проведення заходу - ознайомлення здобувачів ЧНУ з перевагами інтернаціоналізації освітнього процесу та прикладами академічної мобільності в Україні.

На зустрічі здобувачі ознайомилися з перевагами інтернаціоналізації освітнього процесу та прикладами академічної мобільності в Україні. Були розглянуті мобільності європейських можливостей для академічної мобільності та інструментів для їх досягнення: Еразмус + КА 1, Еразмус + КА 2, Еразмус +Жан Моне, Університетське агентство франкофонії (AUF), DAAD, Study tours to Poland, British Council, Креативна Європа, House of Europe, Horizon 2020 /Horizon Europa.
Більше інформації – у презентації.

Скріни вебінару за посиланням.