Новини

ТЕПЕР МИ СПРАВЖНІ СТУДЕНТИ!!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 03.10.2016

 Цьогоріч свято відбулося 23-24 вересня на базі стаціонару «Шепіт» у мальовничому гірському селі Долішній Шепіт! Студенти-старшокурсники організували цікаві конкурси для «новеньких»: всіма способами Посвята в студенти — важлива подія в житті кожного першокурсника. Вкотре наша землевпорядна родина поповнилась новими студентами, які ще вчора будували плани щодо вибору майбутньої професії. І ось.....збулося – своєрідний «обряд» посвяти в пешокурсники – це подія, яку студенти запам'ятають на все життя. 

намагалися придумати якомога більше оригінальних і жартівливих завдань для новоспечених студентів. Хочемо зазначити, що їм це вдалося – рівень фантазії, кмітливості, студентського гумору старших товаришів заслуговує схвальних відгуків. Традиційно новоспечені студенти завершили «випробування» присягою землевпорядника.

Колектив кафедри землевпорядкування та кадастру ще раз вітає наших першокурсників і бажає: завжди прагнути нових знань; нехай навчання в університеті буде успішним, щоб кожен з Вас знайшов себе у обраній професії. А ще бажаємо, щоб роки студентсва були насиченими, яскравими, успішними. НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!!!