Новини

ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» знову завітало до нас

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.10.2017

12 жовтня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича ЧНУ було проведено ІІ навчально-виробничий семінар-конференція для студентської молоді, викладачів, який був організований кафедрою землевпорядкування та кадастру Інституту біології, хімії та біоресурсів за участі офіційного представництва ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» України (компанія STIHL є світовим лідером в області лісопаркового і будівельного інструменту).

Особливо хочеться відмітити чудові інформативні виступи з яскравими мультимедійними презентаціями і демонстрацією відеосюжетів, практичний показ технічних можливостей бензопил, мотобурів та мотокущорізів, гарнітури та обладнання, які були здійснені спеціалістами технічного відділу ТОВ АНДРЕАС ШТІЛЬ

Загалом захід відбувався і проходив на піднесеному настрої, з цікавістю, зворотним зв’язком глядачів, ентузіазмом викладачів та студентів.

ПРОГРАМА ІІ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОГО

СЕМІНАРУ-КОНФЕРЕНЦІЇ

ЗА УЧАСТІ ОФІЦІЙНОГО ПРЕДСТАВНИЦТВА ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ»

12 жовтня 2017 року                                                      м. Чернівці

Місце проведення: ЧЕРВОНА ЗАЛА ЧНУ, Дендропарк

Аудиторія слухачів: адміністрація, викладачі, студенти, викладачі та

студенти Сторожинецького лісового коледжу, представники засобів

 масової інформації

ТЕОРЕТИЧНИЙ БЛОК:

1. Сучасна динаміка просування продукції "Stihl" на  ринку професійного інструменту в Україні , зокрема попит з боку лісогосподарських підприємств, агровиробників, вищих навчальних закладів, підрозділів ДСНС України , комунальних служб місцевих громад, приватних користувачів, населення.

2. Специфіка ринку професійного інструменту та обладнання "Stihl" в Україні, доступність продукції, мережа представництв компанії, зворотний зв’язок: «споживач-продавець».

3. Технічна характеристика лінійки професійних популярних бензопил "Stihl", особливості експлуатації у лісосічних умовах, періодичність обслуговування, специфіка ремонту, переваги і недоліки.

4. Технічна характеристика лінійки професійних популярних мотокущорізів, оприскувачів,  висоторізів,  комбісистем, мотобурів, бензотримерів "Stihl", особливості експлуатації, періодичність обслуговування, специфіка ремонту, переваги і недоліки.

5. Носій прогресу, унікальність бренду "Stihl", нові лінійки бензо-, мото- техніки "Stihl" (М-тронік), акумуляторні пили, сучасні засоби індивідуального захисту, гарнітура, спорядження, допоміжне обладнання.

6. Важливість підвищення рівня обізнаності користувача, його кваліфікації, компетентності, засвоєння інструкцій та правил користування від виробника для забезпечення надійної і безпечної експлуатації виробів "Stihl"( в першу чергу бензопил, кущорізів, мотокіс, тримерів - з акцентом на підготовку студентів ВНЗ зі спеціальних дисциплін).

7. Кар’єрний ріст у ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ», співпраця з навчальними закладами. Міжнародні поїздки представників ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» (STIHLTIMBERSPORTS -2016, 2017), обмін досвідом з колегами із країн ЄС. 

ПРАКТИЧНИЙ БЛОК:

            Презентація новинок "Stihl", демонстрація практичних можливостей найпотужнішої бензопили у світі, а також новітніх технологій «М-tronik», засобів індивідуального захисту при роботі з бензопилами, мотокущорізами, мотокосами, бензотримерами, мотобурами, висоторізами, оприскувачами, комбісистемами на території прилеглого дендропарку. Фотографування. 

Модератори зустрічі                                        Беспалько Руслан Іванович

                                                                           Казімір Іван Іванович

Продукція "Stihl"

Фото-звіт