Новини

Відновлення земель пошкоджених під час военних дій

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.03.2024

x1 березня 2024 року викладачі та студенти кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту стали учасниками онлайн семінару “Рекомендації з використання донних відкладень із рибогосподарських водойм для поліпшення стану сільськогосподарських угідь та відновлення земель, пошкоджених під час воєнних дій”

читати далі>>>


Соціально-психологічний центр ЧНУ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 22.02.2024

x22 лютого 2024 року відбулась зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП “Землеустрій та кадастр” навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів та ОП "Геодезія та землеустрій" географічного факультету з психологом соціально-психологічного центру Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Олександром Миколайовичем Чернопиським.

читати далі>>>


Акредитація ОПП “Землеустрій та кадастр” (візит ЕГ)

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.02.2024

іЗ 27 по 29 лютого 2024 р. відбудеться акредитація освітньо-професійної програми “Землеустрій та кадастр“  та "Геодезія та землеустрій"першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій”.

Програма візиту ОПП “Землеустрій та кадастр” та ОПП “Геодезія та землеустрій” (бакалавр)  >>>

читати далі>>>


На варті кліматичних дій

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 15.02.2024

чНауково-практична конференція «На варті кліматичних дій» 22-23 березня 2024 року в режимі он-лайн відбудеться Науково-практична конференція, присвячена Всесвітньому метеорологічному дню «На варті кліматичних дій» та Всесвітньому дню водних ресурсів «Вода для миру». Український гідрометеорологічний інститут (УкрГМІ) ДСНС України та НАН України, Центральна геофізична обсерваторія (ЦГО) імені Бориса Срезневського ДСНС України запрошують Вас на науково-практичну конференцію, присвячену проблемам ...

читати далі>>>


300 км шляху до кохання

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.02.2024

ч300 км шляху до кохання: WWF-Україна розпочав фандрейзингову кампанію для порятунку зубрів WWF-Україна запустив фандрейзингову кампанію, яка розповідає про кохання на відстані, дарує надію та дає можливість долучитись до відновлення тварин Червоної книги України.

читати далі>>>


Обмін досвідом з ОДАУ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.02.2024

чОбмін досвідом з Одеським державним аграрним університетом. В рамках Договору про співпрацю між кафедрою геоматики, землеустрою та агроменедмженту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та кафедрою геодезії, землеустрою та земельного кадастру Одеського державного аграрного університету

читати далі>>>


«Геофорум»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.02.2024

чНауково-технічна конференція «Геофорум» ЗАХІДНЕ ГЕОДЕЗИЧНЕ ТОВАРИСТВО Українського товариства геодезії і картографії запрошує до участі в XXVІІ Науково-технічній конференції «Геофорум -2024», що відбудеться 10-12 квітня 2024 р. на базі готелю «Валентина» у Брюховичах. Тематичні напрямки роботи конференції...

читати далі>>>


ВАКАНСІЯ ЗА ОП «ЗЕМЛЕУСТРІЙ ТА КАДАСТР»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.02.2024

сЧернівецький офіс ТОВ «Поділля Зем Центр» розмістило оголошення щодо вакансії у сфері геодезії, картографії та землеустрою на повну зайнятість. Кваліфікаційні вимоги посадові обов’язки, інформація про строковість посади, умови оплати праці та контактні дані роботодавця наведено за посиланням: www.work.ua/jobs/5526496/

 

читати далі>>>


Наукова весна

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 12.02.2024

чXIV Міжнародна науково-технічна конференція аспірантів та молодих вчених «Наукова весна» 27-29 березня 2024 р. відбудеться конференція, до участі в якій запрошуються: аспіранти, докторанти та молоді вчені. Форма участі – заочна (дистанційна), з виступом або без виступу. Участь у конференції – безкоштовна.

читати далі>>>


Акредитація ОП “Землеустрій та кадастр” (наказ на призначення ЕГ)

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 12.02.2024

яНаказ (№264-Е, від 12.02.2024 р.) про призначення експертної групи для проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій” за першим рівнем вищої освіти освітньо-професійної програми “Землеустрій та кадастр”.

читати далі>>>