Новини

Неформальна освіта

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.01.2024

іНа освітній онлайн платформі асинхронного дистанційного навчання Coursera, доступний безкоштовний курс від Університету Нового Південного Уельсу (Австралія) та Товариства Геонаук і Дистанційногого зондування «Одержання, аналіз та застосування зображень Дистанційного зондування». Цей курс передбачає дослідження по зображеннях земної поверхні, одержаних із космосу або БПЛА.

читати далі>>>


Міжнародна науково-практична конференція GeoPoint 2024

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.01.2024

ы   7-8 березня 2024 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування (м. Київ, вул. Васильківська, 17) на базі факультету землевпорядкування відбудеться Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату». Робота конференції запланована за трьома секціями:                                                                                                                                         

читати далі>>>


Досягнення магістрів!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 02.01.2024

іф

30 листопада 2023 року завершився конкурс «Краще видання 2023 року», який щорічно проводить ГО «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – Академія). Здобувач вищої освіти Косован Василь Миколайович за ОП "Землеустрій та кадастр" за результатами проведеного магістерського дослідження прийняв участь в конкурсі "Краще видання року",

читати далі>>>


Здобутки кафедри ГЗА

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 28.12.2023

фНаказом № 1569 від 27.12.2023 р. затверджено перелік проектів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють (навчаються) у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління МОН, які пройшли конкурсний відбір та фінансування яких розпочнеться з 2024 р. за рахунок коштів Державного бюджету України.

читати далі>>>


Інженер БПЛА. Базовий курс.

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.12.2023

чНещодавно в класифікаторі професій під кодом 8990 з’явилася нова – оператор дистанційно керованих апаратів. Безпілотні літальні апарати активно впроваджуються в різні сфери людської діяльності, демонструючи відмінні результати. Складність задач та різноманітність вимог відображається на множині модельного ряду.

читати далі>>>


НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 29.11.2023

ф22 листопада 2023 р. Верховна Рада ухвалила у першому читанні Президентський законопроєкт № 9342 «Про застосування англійської мови в Україні» (деталі: https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/pubFile/1854364). Ним було пропоновано віднести англійську мову до мов міжнародного спілкування в Україні та сприяти державній підтримці щодо її вивчення громадянами України.

читати далі>>>


Гостьова лекція з МММ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.11.2023

25 листопада 2023 року кандидат технічних наук, доцент кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту, Гарант ОП 193 "Геодезія та землеустрій", сертифікований інженер-геодезист Тарас ГУЦУЛ був запрошений для проведення гостьової лекціі у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, на кафедру геодезії та землеустрою.

читати далі>>>


Наші студенти з BioGenius вибороли 2 місце на Ігри Заводів 6.0

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 21.11.2023

З 6 по 15 листопада проходив черговий проект від UGEN «Ігри Заводів 6.0», метою якого є ознайомлення студентів з особливостями виробничих процесів на підприємствах, що є лідерами в різних галузях товарного виробництва, а також з можливостями потенційного працевлаштування в компаніях. 

Цьогоріч, у проекті взяло участь 32 команди. Турнір складався з двох етапів. На першому, вирішувались кейси від компаній. На другому, команди, що проходили у фінал з певних кейсів брали участь у пітчингу в якому намагались довести стейкхолдерам, що їхні рішення є кращими від рішень конкурентів.

Після проведення фіналів, команда нашого інституту "BioGenius" набрала сумарно 42,67 балів, посівши 2 місце на турнірі! 

читати далі>>>


17 листопада Міжнародний День Студента

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 17.11.2023

яМіжнародний День Студента студентство святкує традиційно гучно й весело. Цей день об'єднує всі покоління студентів, як теперішніх так і колишніх. Студентство, мабуть, є найбільш прогресивним прошарком суспільства і професійне свято, це ще одна нагода не забувати про це. Прийміть щирі вітання до Дня студента, а також побажання здоров'я, успіхів та активної життєвої позиції. Саме від Вас та Ваших вчинків, залежить майбутнє!

читати далі>>>


День ГІС 2023

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.11.2023

і15 листопада 2023 р. кафедра геоматики, землеустрою та агроменеджменту прийняла участь в заході «День ГІС 2023» організованому Інститутом геології Київського національного університету імені Тараса Шевченка із доповіддю «Особливості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», ОП «Землеустрій та кадастр» в ННІ біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича».

читати далі>>>