Новини

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 28.05.2021

1В університеті триває реєстрація майбутніх вступників до магістратури для складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови. На даний час зареєструвалися для складання ЄВІ близько 40 % випускників бакалаврату. Нагадаємо, що цього року всім вступникам до магістратури на основі диплома бакалавра обов’язково потрібно буде подати результат ЄВІ з іноземної мови при вступі на навчання за будь-якою спеціальністю.

читати далі>>>


Академічна доброчесність

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.05.2021

19 травня 2021 року кафедра землевпорядкування та кадастру взяла участь у вебінарі з академічної доброчесності на тему "Об'єктивність оцінювання як елемент академічної доброчесності" для співробітників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

читати далі>>>


СТАНДАРТ 193 - Геодезія та землеустрій

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.05.2021

3Наказом Міністерства освіти і науки України від 11.05.2021 № 517 затверджено стандарт вищої освіти за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій" галузі знань 19 "Архітектура та будівництво" для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

читати далі>>>


УВАГА !!! Реєстрація на ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.05.2021

3РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ (Єдиний вступний іспит з іноземної мови) Для реєстрації в університеті для складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) потрібно з 11 травня до 3 червня 2021 року надіслати на одну з адрес електронної пошти (вказано в таблиці нижче) електронні копії таких документів:

читати далі>>>


Розпочалася реєстрація на ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.05.2021

1Розпочалася реєстрація майбутніх вступників до магістратури для складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови. Цього року всім вступникам до магістратури на основі диплома бакалавра обов’язково потрібно буде подати результат ЄВІ з іноземної мови при вступі на навчання за будь-якою спеціальністю.

читати далі>>>


Студентська конференція 2021

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 22.04.2021

021 квітня 2021 р. кафедрі землевпорядкування та кадастру відбулося засідання в рамках проведення щорічної СТУДЕНСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ. Захід відбувся у форматі онлайн на платформі Google Meet. Студентами 3-го, 4-го і 5-го курсів підготовані цікаві, змістовні доповіді щодо актуальних проблем галузі Геодезія, картографія та землеустрій.

читати далі>>>


І Міжнародна науково-практична конференція

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.04.2021

113 - 14 квітня 2021 р. на базі Одеського державного аграрного університетувідбулась І Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку освіти і науки». Кафедра землеустрою прийняла участь в роботі секції «Геодезії та землеустрою», в яку було подано дві доповіді. Зокрема, «Проблемні моменти освітньої складової спеціальності 193 Геодезія та землеустрій» (Беспалько Р.І., Гуцул Т.В., Казімір І.І.) 

читати далі>>>


Вебінар «Школа вимірювань: Автоматичний моніторинг у інженерних, будівельних та геотехнічних питаннях»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.04.2021

12 квітня 2021 р. співробітники кафедри землевпорядкування та кадастру Беспалько Р.І., Гуцул Т.В. та Казімір І.І. прийняли участь у вебінарі «Школа вимірювань: Автоматичний моніторинг у інженерних, будівельних та геотехнічних питаннях» організованому польським підприємством TPI (Technologia, Pomiar, Innowacje). Доповідачами заходу були завідувач відділом технічної підтримки Artur Malczewski та менеджер з розвитку бізнесу Michał Dąbrowski. Програма заходу включала:

читати далі>>>


З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА !!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.03.2021

11Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – свята тих, хто приймає участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель,

читати далі>>>


Круглий стіл присвяченому Дню землевпорядника «Інтеграція містобудівної та землевпорядної діяльності: проблеми і завдання»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.03.2021

1Сьогодні викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру Руслан Беспалько, Іван Смага, Іван Казімір, Роман Романко, Юлія Максимюк, Тарас Гуцул ЧНУ ім.Ю.Федьковича, прийняли участь в круглому столі присвяченому Дню землевпорядника «Інтеграція містобудівної та землевпорядної діяльності: проблеми і завдання», організованому на кафедрі землеустрою і кадастру Київського національного університету будівництва та архітектури.

читати далі>>>