Новини

Буковинський орієнтувальник під час змагань отримав звання "майстер спорту"

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 27.06.2017

42 орієнтувальники з шести областей змагалися у чемпіонаті України на велосипедах у Рукшині Хотинського району.

Першого дня на короткій дистанції у своїх групах другі місця посіли Олександр Колчанов, Олександр Грешнов, Михайло Савчук і Олена Нігда. 

читати далі>>>


ХРИСТОС ВОСКРЕС ! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС !

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.04.2017

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі та працівники Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича!
Сердечно вітаємо Вас зі світлим Христовим Воскресінням!
Великдень для кожного з нас є символом оновлення та надії на краще прийдешнє.

читати далі>>>


День відкритих дверей

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.04.2017

День відкритих дверей для нас — справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

читати далі>>>


Привітання для землевпорядників

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.03.2017

Світлина від Олега Качановского.Професійне свято - День землевпорядника відзначається в Україні щорічно в другу суботу березня з 1999 року, коли таким чином Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Союзу землевпорядників України. 

Землевпорядник, сьогодні ти святкуєш! 
Професія твоя землі порядкує. 
Надії, щастя, і тепла. 

читати далі>>>


ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ ВЧЕНОГО СТУПЕНЯ КАНДИДАТА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ НАУК

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.03.2017

Співробітники кафедри землевпорядкування та кадастру щиро вітають Катерину Мирончук з присвоєнням вченого ступеня кандидата сільськогосподарських наук за шифром 06.03.01 - "Лісові культури та фітомеліорація" та отриманням диплома. Бажаємо....

читати далі>>>


Благодійна акція «Плече побратима» досягла поставленої мети

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.01.2017

З 10 грудня по 7 січня проходила благодійна волонтерська акція Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича «Плече побратима». Акція мала на меті закупівлю пристроїв для обігріву та приготування їжі для наших земляків з 80 ДШб та збір коштів для допомоги двом важкопораненим буковинцям – В'ячеславу Даскалюку та Юрію Ходану.

читати далі>>>


Благодійна акція «Плече побратима»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.12.2016

10–25 грудня в рамках благодійної акції «Плече побратима» проводитиметься збір коштів на лікування двох важкопоранених буковинців-ветеранів АТО, що потребують коштовної та постійної допомоги: В’ячеслава Даскалюка  (атрофія зорового нерву через важке поранення в шию та щелепу) та Юрія Ходана (вибухова травма, що призвела до втрати частини черепа), а також для закупівлі пічок-нагрівачів нашим землякам воїнам з 80-ї бригади, які зараз виконують бойові завдання в районі Авдіївки.

читати далі>>>


ВІТАННЯ З ЗАХИСТОМ КАНДИДАТСЬКОЇ ДИСЕРТАЦІЇ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 09.12.2016


Колектив кафедри землевпорядкування та кадастру інституту біології, хімії та біоресурсів щиро вітає свою колегу, асистента Мирончук Катерину Василівну з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук.
   Бажаємо успішного втілення всіх творчих....

читати далі>>>


ТЕПЕР МИ СПРАВЖНІ СТУДЕНТИ!!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 03.10.2016

Посвята в студенти — важлива подія в житті кожного першокурсника. Вкотре наша землевпорядна родина поповнилась новими студентами, які ще вчора будували плани щодо вибору майбутньої професії. І ось.....збулося – своєрідний «обряд» посвяти в пешокурсники – це подія, яку студенти запам'ятають на все життя.

читати далі>>>


"Університет має талант 2016"!!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 30.09.2016

Вітаємо нашого студента-землевпорядника – КІЩУКА МИРОСЛАВА, який став фіналістом конкурсу "Університет має талант 2016"!!!
Студентське товариство та колектив кафедри вболіватиме й надалі за Мирослава у фіналі. Бажаємо наснаги, удачі і звичайно ПЕРЕМОГИ!

читати далі>>>