Новини

Призначо нового голову Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.03.2015

Mart

11 березня 2015 року колективу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру представлений новий керівник установи – Максим Мартинюк. На посаду Голови він призначений розпорядженням Кабінету Міністрів від 4 березня 2015 року №166-р (за підписом Яценюка А.П.).

Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський, представляючи нового керівника Служби, наголосив, що Максим Мартинюк є досвідченим управлінцем. Зокрема, з 2004 року він опікувався питаннями Державного земельного кадастру, тому добре обізнаний з проблемами і досягненнями галузі.

 

читати далі>>>


Вітання з Днем землевпорядника

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.03.2015

Den zemlevpor

Вітаємо! 
Викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру вітають колег і студентів з професійним святом – Днем землевпорядника! Бажаємо здоров’я, наснаги, творчих злетів, професійних здобутків та мирного неба над головою!

читати далі>>>


День землевпорядника України

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.02.2015

14 березня, субота - День землевпорядника України

День землевпорядника України

Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року, коли таким чином Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників України.

читати далі>>>


На Буковині встановлено межі 20 об’єктів природно-заповідного фонду

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 19.02.2015

У Чернівецькій області встановлено межі 20 територій природно-заповідного фонду на площі 8,5 тис. гектарів.

Як інформує Головне управління Держземагентства у Чернівецькій області, цим об’єктам фахівці землевпорядної служби приділяють особливу увагу.

Так, на сьогодні в області державний акт на право постійного користування виготовлено пам’ятці природи загальнодержавного значення – Сторожинецькому дендрологічному парку площею 17,5 гектара.

читати далі>>>