Новини

ВІТАННЯ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДОКТОРСЬКОЇ ДИСЕРТАЦІЇ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 23.06.2020

55Вітаємо з успішним захистом докторської дисертації завідувача кафедри землевпорядкування та кадастру Беспалька Руслана Івановича. Подія мала місце в спеціалізованій вченій раді Київського національного університету будівництва і архітектури. 

читати далі>>>


До уваги студентів-випускників !!!! ОБХІДНІ ЛИСТИ !!!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 04.06.2020

111У зв’язку із продовженням адаптивного карантину, пов’язаного із захворюванням на COVID-19, у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича розроблено спрощену процедуру оформлення обхідних листів для студентів-випускників бакалаврату і магістратури денної форми навчання.

  

 

Більш детально за посиланням: 

читати далі>>>


До уваги студентів-випускників ЧНУ!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 27.05.2020

44Повернення книг у бібліотеку.

Підписання обхідних листів у бібліотеках.

Студенти-випускники 4-х та 6-х курсів ЧНУ, які проживають за межами міста Чернівці, можуть повернути книги в Наукову бібліотеку ЧНУ – «Новою поштою», оплативши всі послуги, включаючи кур’єрську доставку в бібліотеку.

читати далі>>>


РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 27.05.2020

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ (Єдиний вступний іспит з іноземної мови) Для реєстрації в університеті для складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) потрібно з 12 травня до 5 червня надіслати на одну з адрес електронної пошти (вказано нижче) електронні копії таких документів:

читати далі>>>


Online студентська наукова конференція

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 23.04.2020

123  квітня 2020 р. на кафедрі ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ ТА КАДАСТРУ відбулася щорічна Студентська нукова конференція. Вперше захід відбувся у форматі онлайн на платформі Google Meet.

 

читати далі>>>


8 БЕРЕЗНЯ!!!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.03.2020

 

«Милі жінки, вітаємо вас з 8 Березня! Бажаємо вам вічної краси, ніжності і величезної любові. Нехай у вас збуваються мрії, а кожен новий день приносить лише радість та посмішки!»

читати далі>>>


ДЕНЬ ЗЕМЛІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 03.05.2019

Асистент кафедри землевпорядкування та кадастру Воронюк Юлія Юріївна, була запрошена на ранковий ефір програми «Доброго ранку, Буковино!» в честь святкування Дня Землі. Це була чудова нагода поспілкуватися з ведучими на важливі теми господарювання в середовищі, де ми існуємо 

читати далі>>>


ВІТАННЯ ЧАРІВНИХ КОЛЕГ!!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.03.2019

Вітаємо Вас зі святом весни - 8 березня. Бажаємо Вам від щирого серця міцного здоров'я, нев'янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваше серце, а Ви залишайтеся завжди такими ж неповторними якими Ви є зараз. 

читати далі>>>


«Живоплоти Буковини»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.02.2019

Вийшла друком монографія «Живоплоти Буковини» (автор Мирончук Катерина, к.с.-г.н.). У монографії наведено методи та засоби дослідження складу, структури, еколого-біологічних особливостей та функціональності живоплотів в урбанізованих екосистемах Буковини. Запропоновано теоретикометодологічні та практичні засади вдосконалення процесу формування стійких і високодекоративних живоплотів.

читати далі>>>


ДЕНЬ ВИШИВАНКИ 2018

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.05.2018

Студенти і викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру вкотре долучилися до святкування Дня вишиванки.

З нагоди свята, в нас існує традиція святкового фото у національних сорочках зі студентами випускового ...

читати далі>>>