Новини

ЩОРІЧНА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.04.2023

25 квітня 2023 року на кафедрі геоматики, землеустрою та агроменеджменту Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів відбулася щорічна СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ. Студенти 4-го та 5-го курсів спеціальностей ...

читати далі>>>


Засідання робочої групи, стейкхолдерів, студентів та викладачів щодо обговорення проєкту Стандарту вищої освіти зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 07.04.2023

16 квітня 2023 р. відбулося засідання робочої групи, стейкхолдерів, студентів та викладачів щодо обговорення проєкту Стандарту вищої освіти зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» з урахуванням внесення відповідних змін до нової редакції освітньо-професійної програми (ОПП) «Землеустрій та кадастр» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

читати далі>>>


Методичний семінар зав. каф., проф. Беспалька Р.І. «Інтернет технології та технології комп'ютерного дистанційного навчання»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 04.04.2023

ч4 квітня 2023 р. відбувся методичний семінар завідувача кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту, професора Беспалька Р.І. за темою «Концепції та метафори в презентаціях». Функціональні можливості сучасних комп’ютерних та комунікаційних технологій надають освітньому процесу реалізацію низки можливостей, з-поміж яких:...

читати далі>>>


ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ СТАНДАРТУ ТА ОП

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.04.2023

130 березня 2023 р. співробітники кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту прийняли участь у заході присвяченому оптимізації ОПП зі спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій"з урахуванням досвіду та особливостей спеціалізації Одеського державного аграрного університету. 

читати далі>>>


Формування фахових навичок в польових умовах

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 21.03.2023

В процесі підготовки здобувачів за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, навчання яких здійснюється за ОП «Технології виробництва та агроменеджмент» (спеціальності 201-Агрономія) велика увага надається оволодінню фаховими навичками. У рамках навчальної дисципліни «Плодівництво» студенти знайомляться із особливостями біології основних груп плодово-ягідних культур, їх морфологією та онтогенезом. На практичних заняттях на основі отриманих теоретичних знань студенти вчаться керувати процесами росту і розвитку рослин з метою регулювання їх продуктивності та врожайності.

читати далі>>>


Зустріч майбутніх агрономів із потенційними працедавцями

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 20.03.2023

17 березня 2023 року на кафедрі геоматики, землеустрою та агроменеджменту відбулась зустріч директора філії «Перспектив» ПрАТ«Зернопродукт МХП» Івана Боти та бізнес партнера з персоналу Валерія Кузьмінського із студентами, які навчаються за ОП «Технології виробництва та агроменеджмент». 

Іван Бота презентував студентам очолюване підприємство, розповів про інновації та тренди у агросфері, пояснив привабливість для інвестицій та розвитку. Головний акцент був зроблений на можливостях та перспективах, що відкриваються для молодих спеціалістів у агрохолдингу. Валерій Кузьмінський зупинився на особливостях працевлаштування та технологіях оцінки професійних навичок, а також підказав цікаві моменти, на які рідко звертають увагу претенденти на вакансії.

 

читати далі>>>


Участь в роботі БМАН

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 20.03.2023

18 лютого 2023 року відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських  науково-дослідних робіт у Буковинській малій академії наук учнівської молоді.  У секції «Агрономія» перше місце здобула робота  Торського Назара, учня 10 класу Кадубовецького  ОЗЗСО на тему «Біологічні особливості та агротехніка вирощування сучасних сортів фундука в умовах Заставнівського фізико-географічного району».

читати далі>>>


Наші студенти у фіналі конкурсу читців творів Т. Шевченка

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 14.03.2023

Шевченкове слово, українське cлово випромінює світло Перемоги і Свободи. Воно підсилює героїчний чин наших воїнів, є духовним щитом нашої нації, пробуджує почуття національної честі та гідності, поваги й любові до рідної культури, мови, звичаїв. 

9 березня у Блакитній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся фінал конкурсу читців творів Т. Шевченка, присвячений 209-ій річниці від дня народження нашого генія.

читати далі>>>


РОБОЧЕ ЗАСІДАННЯ ПО ОБГОВОРЕННЮ ОП "ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ"

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 07.03.2023

1
На кафедрі геоматики, землеустрою та агроменеджменту, за участі директора навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів, професора Михайла Марченка, 7 березня 2023 року відбулася робоча зустріч завідувачів кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту, професора Руслана Беспалька, та кафедри геодезії, картографії....

читати далі>>>


ПІДПИСАННЯ СПІЛЬНОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.03.2023

1Кафедра геоматики, землеустрою та агроменеджменту НН інституту біології, хімії та біоресурсів долучилася до підписання декларації про впровадження передового досвіду просторового планування у вищій освіті для інженерів-землевпорядників Підписання спільної декларації 16 університетів планує в майбутньому приєднання інших зацікавлених учасників, оскільки розвиток....

читати далі>>>