Новини

Неформальна освіта – що це?

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 09.02.2024

xcЦе коли ви навчаєтеся самотужки. Сюди належать заняття із репетиторами й тренерами, короткотривалі курси, лекції, тренінги й навіть підвищення кваліфікації. Головна перевага – ефективність. Тобто якщо мені потрібно вдосконалити свої професійні навички з англійської мови, на курсах я вчитиму граматику й лексику, а не слухатиму лекції, чому важливо вивчати іноземні мови. Здобувати неформальну освіту може будь-хто, незалежно від віку, статі чи професії. 

читати далі>>>


Гостьова лекція в ОДАУ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

ч8 лютого 2024 року кандидатом технічних наук, доцентом кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту Тарасом Гуцулом проведено гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем Одеського державного аграрного університету на тему «Геостатистичний аналіз і моделювання». 

читати далі>>>


Вибухова та пожежна небезпека на виробництві. Рекомендації щодо дій під час виникнення пожежі

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

x8 лютого 2024 року інженером з пожежної безпеки і цивільного захисту 1-ї категорії КП ЧТУ Костеняком Олександром Петровичем (посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту № 23003199; посвідчення про проходження навчання з питань пожежної безпеки) проведено інструктаж для навчання учасників освітнього процесу спеціальності 193 Геодезія та землеустрій діям під час надзвичайних ситуацій на тему: «Вибухова та пожежна небезпека на виробництві. Рекомендації щодо дій під час виникнення пожежі».

читати далі>>>


Акредитація ОП “Землеустрій та кадастр” (підготовка СО)

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

sУ межах підготовки до акредитаційної експертизи і враховуючи заяву про акредитацію, колектив кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту, під керівництвом гаранта ОПП “Землеустрій та кадастр” першого (бакалаврського) рівня Гуцула Тараса Володимировича, підготували відомість про самооцінювання освітньої програми.

читати далі>>>


Відкрите лекційне заняття

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2024

ч7 лютого 2024 р. к. с.-г. н., доц. Мирончук К.В. в ауд. 12 проведено відкрите лекційне заняття для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем з дисципліни Землевпорядне креслення та комп’ютерна графіка в землеустрої на тему «Креслярські матеріали, інструменти та приладдя». 

читати далі>>>


Вакансія для здобувачів освіти за ОП «Землеустрій та кадастр»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 05.02.2024

чГоловне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 194-А) розмістило оголошення про наявність вакансії головного спеціалісту відділу інформаційного забезпечення державного земельного кадастру Управління державного земельного кадастру Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області.

читати далі>>>


Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 02.02.2024

IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації» 23-24 травня 2024 року в Київському національному університеті будівництва і архітектури(КНУБА) пройде IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації». 

читати далі>>>


Інженерний курс «Народний FPV»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 02.02.2024

cНа освітній платформі Prometheus з'явився новий безкоштовний курс «Народний FPV», який спрямовано на поширення знань про технології; посилення галузі БПЛА новими спеціалістами; підтримку локальних ініціатив зі збірки FPV. Програма курсу структурно організована у вигляді 7 окремих модулів загальною тривалістю 8 годин. 

читати далі>>>


ІДЕЇ ТА НОВАЦІЇ В СИСТЕМІ НАУК ПРО ЗЕМЛЮ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 02.02.2024

чХ Міжнародна наукова конференція молодих вчених «ІДЕЇ ТА НОВАЦІЇ В СИСТЕМІ НАУК ПРО ЗЕМЛЮ» 23-24 травня 2024 року відбудеться Х Міжнародна наукова конференція молодих вчених «ІДЕЇ ТА НОВАЦІЇ В СИСТЕМІ НАУК ПРО ЗЕМЛЮ» в режимі онлайн. Участь – безкоштовна....

читати далі>>>


Неформальна освіта

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.01.2024

іНа освітній онлайн платформі асинхронного дистанційного навчання Coursera, доступний безкоштовний курс від Університету Нового Південного Уельсу (Австралія) та Товариства Геонаук і Дистанційногого зондування «Одержання, аналіз та застосування зображень Дистанційного зондування». Цей курс передбачає дослідження по зображеннях земної поверхні, одержаних із космосу або БПЛА.

читати далі>>>