Новини

Методичний семінар доц. Казіміра І.І. «Мова діаграм»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.03.2023

ч1 березня 2022 р. відбувся методичний семінар доцента кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту Казіміра І.І. за темою «Мова діаграм». Діаграма (грец. diagramma) – зображення, рисунок, креслення – графічне зображення даних, що дозволяє швидко оцінити декілька величин. Являє собою геометричне символьне зображення інформації із застосування різних прийомів техніки візуалізації.

читати далі>>>


Методичний семінар доц. Гуцула Т.В. «Концепції та метафори в презентаціях»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.02.2023

ф8 лютого 2023 р. відбувся методичний семінар доцента кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту Гуцула Т.В. за темою «Концепції та метафори в презентаціях». Кожна людина, зайнята у сфері бізнесу, прямо чи опосередковано стикається з діловим спілкуванням. Від володіння цією наукою, залежить подальший успіх її професійної діяльності...

читати далі>>>


КРУГЛИЙ СТІЛ «СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДО ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.10.2022

13 жовтня 2022 року викладачі кафедри Геоматики, землеустрою та агроменеджменту прийняли участь у круглому столі на тему: "Сучасні виклики у підготовці фахівців з геодезії та землеустрою" (форматі відеоконференції на платформі ZOOM).

Організатором заходу виступили – Київський національний університет будівництва і архітектури, факультет Геоінформаційних систем та управління територіями, кафедра Землеустрою і кадастру. Метою круглого столу: обговорити шляхи розвитку спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» в умовах нових викликів в топографо-геодезичній, землевпорядній та містобудівній сферах діяльності.

читати далі>>>


Візит керівника напрямку земельної реформи програми USAID АГРО

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.08.2022

1Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича було включено до переліку із 15 закладів вищої освіти, що підтртмуватимуться в рамках програми USAID АГРО (United States Agency for International Development - Агентство США з міжнародного розвитку).

читати далі>>>


Тренувальні тести

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.07.2022

Для абітурієнтів (вступників) на другий (магістерський) рівень вищої освіти створено сторінку  з тренувальними тестами на платформі Moodle. Тренувальні тести для всіх спеціальностей Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів.

Посилання на тест: https://moodle.chnu.edu.ua/course/view.php?id=4911

читати далі>>>


Вебінар «Регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану: нові закони».

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 21.06.2022

121 червня викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру прийняли зустріч у вебінарі «Регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану: нові закони». На вебінарі розглядались різні питання, що стосуються земельним відносинам в умовах війни. Було обговорено ключові новели Закону України від 12.05.2022 № 2247-IX

читати далі>>>


Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.06.2022

15-16 червня на базі Одеського державного аграрного університету з використанням технологій платформи Zoom відбулася міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування». Робота конференції тривала за п’ятьма актуальними напрямами:

читати далі>>>


Просторове планування розвитку територій громад: кращі практики та рекомендації

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 27.05.2022

26 травня 2022 року викладачі кафедри землевпорядкуваання та кадастру взяли участь у семінарі "Просторове планування розвитку територій громад: кращі практики та рекомендації". В ході семінару спікерами були презентовані такі основні питання, як:....

читати далі>>>


Круглий стіл «Збитки землевласників та землекористувачів внаслідок збройної агресії: фіксація пошкоджень та руйнувань, методологія обрахунку, компенсація»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.05.2022

11 травня 2022 року викладачі та студенти кафедри землевпорядкування долучились до круглого столу: «Збитки землевласників та землекористувачів внаслідок збройної агресії: фіксація пошкоджень та руйнувань, методологія обрахунку, компенсація».

читати далі>>>


Студентська конференція 2022

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 05.05.2022

5 травня 2022 року на кафедрі землевпорядкування та кадастру Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів відбулося засідання в рамках проведення щорічної СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ. Студентами 4-го та 5-го курсів підготовлені цікаві, змістовні доповіді щодо актуальних проблем в галузі Геодезії та землеустрою.

читати далі>>>