Новини

Студентська мобільність

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 29.04.2022

29 квітня відбулась зустріч студентів та викладачів Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів та географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича із національною координаторкою європейських проектів, директоркою з міжнародного співробітництва та розвитку Наукового парку "Наука і безпека", кандидаткою юридичних наук, доценткою Оксаною Цукан. 

Тема зустрічі: "Європейські можливості для академічної мобільності".

Мета проведення заходу - ознайомлення здобувачів ЧНУ з перевагами інтернаціоналізації освітнього процесу та прикладами академічної мобільності в Україні.

читати далі>>>


ПЕРЕМОГА В ГААЗІ !

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 19.04.2022

1У перший день змагань Invictus Games (Ігри Нескорених) 17 квітня 2022 року українська збірна виборола 4 медалі. 

Одну з яких здобув «Нескорений на полі бою, на спортивній арені, у житті» - студент 405С групи, кафедри землевпорядкування та кадастру Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів –  Герецун Іван Якович, який здобув бронзу за стрибки у довжину (результат – 5,10 метрів) на «Іграх нескорених», що тривають у Гаазі.

читати далі>>>


ВЕБІНАР "Земельні відносини в умовах воєнного часу"

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.04.2022

13 квітня 2022 року викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру приняли участь у вебінарі: "Земельні відносини в умовах воєнного часу: ключові завдання та правові новели".

Розглядались питання: Чому земельне законодавство в умовах воєнного часу потребує змін?

читати далі>>>


ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.06.2021

1Сьогодні 10 червня 2021 р. на кафедрі землевпорядкування та кадастру з метою оптимізації навчального процесу та з урахуванням нещодавно прийнятого стандарту вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» першого освітнього рівня (бакалаврського) відбулася зустріч з стейкхолдерами.

читати далі>>>


РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 28.05.2021

1В університеті триває реєстрація майбутніх вступників до магістратури для складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови. На даний час зареєструвалися для складання ЄВІ близько 40 % випускників бакалаврату. Нагадаємо, що цього року всім вступникам до магістратури на основі диплома бакалавра обов’язково потрібно буде подати результат ЄВІ з іноземної мови при вступі на навчання за будь-якою спеціальністю.

читати далі>>>


Академічна доброчесність

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.05.2021

19 травня 2021 року кафедра землевпорядкування та кадастру взяла участь у вебінарі з академічної доброчесності на тему "Об'єктивність оцінювання як елемент академічної доброчесності" для співробітників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

читати далі>>>


СТАНДАРТ 193 - Геодезія та землеустрій

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.05.2021

3Наказом Міністерства освіти і науки України від 11.05.2021 № 517 затверджено стандарт вищої освіти за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій" галузі знань 19 "Архітектура та будівництво" для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

читати далі>>>


УВАГА !!! Реєстрація на ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.05.2021

3РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ (Єдиний вступний іспит з іноземної мови) Для реєстрації в університеті для складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) потрібно з 11 травня до 3 червня 2021 року надіслати на одну з адрес електронної пошти (вказано в таблиці нижче) електронні копії таких документів:

читати далі>>>


Розпочалася реєстрація на ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.05.2021

1Розпочалася реєстрація майбутніх вступників до магістратури для складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови. Цього року всім вступникам до магістратури на основі диплома бакалавра обов’язково потрібно буде подати результат ЄВІ з іноземної мови при вступі на навчання за будь-якою спеціальністю.

читати далі>>>


Студентська конференція 2021

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 22.04.2021

021 квітня 2021 р. кафедрі землевпорядкування та кадастру відбулося засідання в рамках проведення щорічної СТУДЕНСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ. Захід відбувся у форматі онлайн на платформі Google Meet. Студентами 3-го, 4-го і 5-го курсів підготовані цікаві, змістовні доповіді щодо актуальних проблем галузі Геодезія, картографія та землеустрій.

читати далі>>>