Новини

І Міжнародна науково-практична конференція

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.04.2021

113 - 14 квітня 2021 р. на базі Одеського державного аграрного університетувідбулась І Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку освіти і науки». Кафедра землеустрою прийняла участь в роботі секції «Геодезії та землеустрою», в яку було подано дві доповіді. Зокрема, «Проблемні моменти освітньої складової спеціальності 193 Геодезія та землеустрій» (Беспалько Р.І., Гуцул Т.В., Казімір І.І.) 

читати далі>>>


Вебінар «Школа вимірювань: Автоматичний моніторинг у інженерних, будівельних та геотехнічних питаннях»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.04.2021

12 квітня 2021 р. співробітники кафедри землевпорядкування та кадастру Беспалько Р.І., Гуцул Т.В. та Казімір І.І. прийняли участь у вебінарі «Школа вимірювань: Автоматичний моніторинг у інженерних, будівельних та геотехнічних питаннях» організованому польським підприємством TPI (Technologia, Pomiar, Innowacje). Доповідачами заходу були завідувач відділом технічної підтримки Artur Malczewski та менеджер з розвитку бізнесу Michał Dąbrowski. Програма заходу включала:

читати далі>>>


З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА !!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.03.2021

11Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – свята тих, хто приймає участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель,

читати далі>>>


Круглий стіл присвяченому Дню землевпорядника «Інтеграція містобудівної та землевпорядної діяльності: проблеми і завдання»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.03.2021

1Сьогодні викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру Руслан Беспалько, Іван Смага, Іван Казімір, Роман Романко, Юлія Максимюк, Тарас Гуцул ЧНУ ім.Ю.Федьковича, прийняли участь в круглому столі присвяченому Дню землевпорядника «Інтеграція містобудівної та землевпорядної діяльності: проблеми і завдання», організованому на кафедрі землеустрою і кадастру Київського національного університету будівництва та архітектури.

читати далі>>>


ВІТАННЯ З 8 БЕРЕЗНЯ !!!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.03.2021

ййДорогі, милі, єдині, кохані, рідні, незрівнянні, надійні і найкращі жінки інституту біології, хімії та біоресурсів. Прийміть від усіх чоловічих сердець найщиріші вітання зі святом Весни! Для нас, чоловіків, весна по-справжньому настає лише тоді, коли ви усміхаєтесь від ніжності і кохання.

читати далі>>>


Підписано меморандум про співпрацю з ЧНУ імені Юрія Федьковича

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.02.2021

112 лютого між Інститутом біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного унівесритету імені Юрія Федьковича і Громадська організація «Всеукраїнська аеро-геодезична асоціація» було підписано меморандум про співпрацю та взаємопідтримку. Під час зустрічі, сторони обговорили напрямки взаємодії та обміну теоретичними знаннями і практичними ...

читати далі>>>


«Презентація Геопорталу містобудівного кадастру області картографічний інтернет-ресурс»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 01.12.2020

assaСпівробітники кафедри землевпоряд- кування та кадастру Інституту біології, хімії та біоресурсів асистенти Романко Р.М. та Гуцул Т.В. 25 листопада 2020 р. прийняли участь в нараді організованій управлінням житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації. Під час заходу відбулася презентація "Геопорталу містобудівного кадастру області - картографічного інтернет-ресурсу"

читати далі>>>


Містобудівний кадастр

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.09.2020

11Створення передумов для розробки містобудівного кадастру регіонального рівня обговорювали під час наради під керівництвом заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олексія Бойка. У заході взяли участь представники товариства "ESRI Ukraine", структурних підрозділів ОДА, Чернівецької міської ради, кафедри землевпорядкування та кадастру ЧНУ,


читати далі>>>


Нова сесія ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.08.2020

123Спеціально організовану сесію ЄВІ перенесено на вересень.

Згідно з наказом МОН України № 1010 від 06.08.2020, у 2020 році спеціально організована сесія єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) відбудеться 19 вересня.

читати далі>>>


РОБОТА ЕК

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 25.06.2020

assa23 червня 2020 р. на кафедрі землевпорядкування та кадастру відбувся захист бакалаврських робіт студентів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Комісія зазначила високий рівень підготовки студентів, цікаві доповіді та презентації, що стосувалися низки проблемних питань земельних відносин в Україні.

читати далі>>>