Новини

МАГІСТРИ ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.02.2018

9 лютого 2018 р. відбулася урочиста церемонія вручення дипломів студентам ОР «Магістр» кафедри землевпорядкування та кадастру.  Цей навчальний  рік став надзвичайно плідним, адже наша кафедра випустила 26 магістрів: 12 денної форми навчання та 14 заочної.

читати далі>>>


відзначення кращих студентів

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.11.2017

В день студента було відзначено кращих студентів університету.

Серед них був студент 3 курсу кафедри землевпорядкування та кадастру Кіщук Мирослав Васильович, який отримав Почесну грамоту Чернівецької обласної ради від Івана Мунтяна.

Вітаємо Мирослава. Так тримати.

читати далі>>>


МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 17.11.2017

Міжнародний день студентів як свято встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, який відбувся в Празі, в пам’ять чеських студентів – патріотів. Звісно, це свято асоціюється з молодістю, романтикою та радістю, але історія його, яка розпочалась

читати далі>>>


ФІНАЛ "СТУДЕНТ РОКУ- 2017"

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 15.11.2017

Уже традиційно, напередодні Дня студента у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича обирають кращого студента року. За почесне звання змагалися 12 конкурсантів, які пройшли відбіркові тури. (Нагадаємо серед них студент 3 курсу кафедри землевпорядкування та кадастру спеціальності "Геодезія та землеустрій" Кіщук Мирослав).

читати далі>>>


Відбір у фінал «Студент, студентка ЧНУ – 2017»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.10.2017

Відібрано фіналістів конкурсу «Студент, студентка ЧНУ – 2017»

17 жовтня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся півфінал конкурсу «Студент, студентка ЧНУ – 2017». Відповідно до висновків компетентного журі у фінал пройшли 12 конкурсантів.....

читати далі>>>


ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» знову завітало до нас

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.10.2017

12 жовтня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича ЧНУ було проведено ІІ навчально-виробничий семінар-конференція за участі офіційного представництва ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» Україна (ANDREAS STIHL UKRAINE)

 

читати далі>>>


Асистента кафедри землевпорядкування та кадастру відзначено подякую

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.10.2017

Подяка асистенту кафедри землевпорядкування та кадастру інституту біології, хімії та біоресурсів Мирончук Катерині Василівні, за вагомі наукові здобутки.

Вітаємо і бажаємо подальших наукових здобутків. 

читати далі>>>


Покладання квітів

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 09.10.2017

Покладання квітів За доброю традицією, яка склалася в День університету вшанували пам'ять ректорів і проректорів університету, похованих у Чернівцях, покладанням кошиків квітів до надгробків, встановлених на їх могилах та до підніжжя, відновленого у 2015 р. ....

читати далі>>>


ПОСВЯТА ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ У СТУДЕНТИ 2017!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 25.09.2017

Посвята — це незабутня подія для кожного студента. Головна мета заходу — познайомити студентів між собою та куратором, викладачами кафедри, залучити до активного і цікавого відпочинку та здорового способу життя.

Цьогоріч свято відбулося 22-23 вересня на базі стаціонару «Шепіт» у мальовничому гірському

читати далі>>>


31 серпня відбулася урочиста Академія з нагоди посвяти першокурсників

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 04.09.2017

31 серпня відбулася урочиста Академія з нагоди посвяти першокурсників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Чернівецький університет виділяється своєю архітектурною неповторністю, багатими й давніми традиціями, вагомим науковим потенціалом, розумними й креативними студентами.

читати далі>>>